Arnau Margenet
,
09/11/2018
Menjar i beure

Primera Tastanyada de la història al Bar de La Cate

El proper 17 de novembre La Cate engega una proposta culinària

Foto: 

Cedida
Ja fa uns anys que el Bar de La Cate ve pitjant fort l’accelerador i, any rere any, va fent mèrits per convertir-se en el principal punt de cocció de la moguda altempordanesa. Cicles musicals com el Hullaballoo, que en gran part ha suposat el retorn de la música en viu a Figueres, o la ja llegendària xefla anual que porta el Birraval, posant el centre de la capital potes amunt, són només algunes de les propostes que han aconseguit que el jovent figuerenc torni a trepitjar els carrers de la ciutat. Ara, aprofitant l’avinentesa tardorenca, aquest dissabte 17 de novembre La Cate torna a posar-se el vestit llarg amb una proposta culinària ben interessant: La Tastanyada, un concurs de cuina on els tastadors faran de jurat.
Els xefs hauran de crear un mínim de 40 racions que seran servides a un jurat professional

Moniato, castanya, bolet i carbassa. No, no és la tornada d’una cançó de l’esplai, són els ingredients protagonistes de la primera Tastanyada de la història d’el Bar de La Cate. Un concurs on el xefs hauran de demostrar que són els millors elaborant una tapa original que contingui un d’aquests quatre ingredients de temporada. Per participar-hi, els xefs hauran de crear un mínim de 40 racions que seran servides a un jurat professional que provarà i puntuarà cada tapa. Es fan dir els tastanyadors. Que qui són? Doncs tothom que vulgui.

Prèvia inscripció de 12€, cada tastanyador/a podrà tastar i votar 5 tapes i 3 gots de cervesa artesanal (qui no en tingui prou podrà fer una segona inscripció i provar 5 tapes més). Cada tastanyador/a rebrà una butlleta, en la que haurà de fer constar les puntuacions de les 5 tapes. A més a més, haurà d'endevinar quin dels quatre ingredients porta cada tapa que tasti. Qui encerti els 5 ingredients de les 5 tapes rebrà un petit obsequi.

Pel que fa als cuiners, el premi serà encara més suculent. Les tres millors tapes s’emportaran un premi en metàl·lic (40€, 80€ i 120€ respectivament + menús KTKOMBO de La Cate). Ja sabeu, ja sigui amb davantal de xef o amb el pitet, la primera Tastanyada de la història us espera el proper 17 de novembre al Bar de La Cate!

Més informació: 

També et pot interessar