Foto: 

Surtdecasa
Gertrudis

La BSO de la Festa Major de Platja d'Aro

Gertrudis, Els Cremats i Miqui Puig DJ entre els protagonistes de la Festa Major (del 14 al 18 d'agost)
Surtdecasa Empordà
,
11/08/2019
Música
Les festes majors són els grans espectacles de l'estiu a l'Empordà. En tenim un bon grapat, i ara està a punt d'arribar el torn de la Festa Major de Platja d'Aro. Amb tota la il·lusió que això representa, el poble ofereix un programa adaptat a tots els públics on en destaca una programació musical ben completa i festiva, avui en fem un repàs dia per dia!
Maruja Limón · Pop, rumba i buleria
Dimecres 14 d'agost
Una narració de la vida de les components, de les seves anècdotes alegres i tristes i dels seus dubtes i afirmacions. Cançons que donen veu a les històries més quotidianes amb un enfocament directe i senzill, acompanyat de ritmes i sons que oscil·len entre el pop, la bossa nova, la rumba, el son cubà i la buleria.
 
 
Gertrudis · Rumba rock en català​
Dimecres 14 d'agost
A més a més de la banda habitual que acompanya al trio de la Garriga, se sumen a l'equip Maria Cofan al trombó i Berta Gala a la trompeta. D’aquesta manera, el directe dels Gertrudis guanya en presència i potència fent que els seus concerts siguin més explosius del que ja ho son ara!
 
 
Els Cremats · Havaneres i cremat popular
Dijous 15 d'agost
Han passat més de vint anys des que els palafrugellencs van decidir apostar per les havaneres, el grup està d'allò més consolidat. Ells són en Narcís Ferrer, en Koko de Murga, l'Enric Ferrer, en Xevi Juanals, en Ricard Vives i en Carlos Pons. I fa anys que lluiten per aconseguir obrir la ment d'un gènere que tradicionalment s'ha mantingut molt al marge de les novetats.
 
 
Abba The New Experience · Tribut a Abba
Dijous 15 d'agost
Un espectacle del nivell que el grup original mereix. Amb tota la qualitat, l'elegància i la màgia amb la qual la formació sueca va conquerir les llistes d'èxits d'arreu. Les seves cançons són presents en la memòria col·lectiva de diverses generacions, marcant la banda sonora de la vida de molts de nosaltres.
 
 
Miqui Puig DJ · Hits de tots els temps
Dijous 15 d'agost
Porta una colla d'anys seleccionant la banda sonora de les nostres nits. Cançons que teníem oblidades, però que aviat prenen forma per fer-se contemporànies i necessàries, sumades als temes més recents adquirint un pòsit de felicitat en forma de melodies i ritmes que només ell sap quan acabaran.
 
 
The Django Orchestra · Nits de jazz
Divendres 16 d'agost
Comandats per Albert Bello, una formació de 26 músics acompanyats per Oriol Saña al violí i sota la direcció de Sergi Vergés, remouen el repertori de Django Reinhardt en un espectacle frenètic, virtuós i acurat, amb un ventall de ritmes que recorden les big bands del swing més explosiu.
 
 
Orquestra Maribel · Versions
Divendres 16 d'agost
El que va començar el 2012 com una broma… continua a dia d'avui sent una broma! Una repassada als grans èxits de tots els temps, des de principis dels anys 80 fins a dia d'avui, tot barrejat amb tres parts de bon rotllo, bon humor, servit amb un aire fresc i renovat.
 
 
The Otis Redding Show · Soul
Dissabte 17 d'agost
Sis músics i sis vocalistes en escena, en un show que és quelcom més que un homenatge al més gran soulman de tots els temps. Una vigorosa revisió del seu llegat en un espectacle amb un repertori curosament escollit, evitant caure en la nostàlgia, però amb tot el pes del cançoner del King of Soul.
 
 
William Taylor & Co · Versions
Dissabte 17 d'agost
Una banda de versions disposada a animar a qui faci falta, amb un repertori eclèctic i sorprenent de clàssics i cançons per cantar, saltar i ballar i amb bon rotllo i energia sobre l'escenari. Des d’una essència folk i rock, interpreten els temes a la seva manera i amb ganes de passar-ho bé.
 
 
Cobla Orquestra Els Montgrins · Concert i Ball
Diumenge 18 d'agost
La formació empordanesa, amb més de 130 anys d'història, ofereix un programa doble, que ja s'ha convertit en tot un clàssic de la nostra Festa Major: concert de tarda i ball de nit, amb un selecció de temes populars, clàssics i estàndards, per a un espectacle inoblidable per als sentits.
 
 

Més informació: 

A

També et pot interessar