Foto: 

cedida
Els artistes del Festival Propers 2018

Els artistes que actuaran al nou Festival Propers de Castell d'Aro

El nou cicle omplirà de concerts de petit format al nucli històric de Castell d'Aro tots els diumenges de juny
Surtdecasa Empordà
,
28/05/2018
Música
El nou Festival Propers · 1r Cicle de concerts de tarda en petit format, és una de les principals novetats d'enguany d'Estereofònics · Festival de festivals, que sota aquesta marca agrupa totes les activitats musicals d'estiu a Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró. Propers, neix com un festival de petit format que proposa actuacions a mitja tarda amb intèrprets consolidats o emergents del nou panorama musical del país en format acústic, al centre històric de la vila de Castell d'Aro, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional. En aquesta primera edició s'han programat quatre concerts gratuïts, cada diumenge del 3 al 24 de juny (18 h), a la Plaça Lluís Companys. Us n'expliquem els protagonistes!
1. Enric Montefusco: un referent de l'escena alternativa
Després de ser durant molts anys la veu d'Standstill, l'any 2016 va decidir engegar carrera en solitari. Va deixar enrere l'anglès i el hardcore punk, amb els quals s'havia expressat musicalment, per explorar un nou estil, més intimista, càlid i contundent que s'allunya dels cànons marcats.
> Diumenge 3 de juny · Plaça Lluís Companys · Castell d'Aro · 18 h · Gratuït
 
 
2. Senior: desvergonyit i crític, però també romàntic
No té pèls a la llengua per a explicar allò que no li agrada, i així troba l'expressió perfecta per a explicar la intensitat de l'amor. Amb les seves melodies, que beuen del country i del folk americà, es produeix un efecte de simbiosi entre la música valenciana i l'americana. Una fusió de cultures extraordinària.
> Diumenge 10 de juny · Plaça Lluís Companys · Castell d'Aro · 18 h · Gratuït
 
 
3. Estúpida Erikah: entre el pop i el folk més melancòlic
El grup terrassenc transforma el disc 300 mil·lisegons per a crear un record (Petits Miracles, 2016) en un concert acústic, potenciat pel so de la corda i la delicadesa de la veu de Lluís Bòria, en unes melodies que convergeixen entre el pop i el folk més melancòlic.
> Diumenge 17 de juny · Plaça Lluís Companys · Castell d'Aro · 18 h · Gratuït
 
 
4. Xarim Aresté: Un viatge per un univers íntim i col·lectiu
Amb el disc Polinèsies (Bankrobber, 2017) s'atreveix per primer cop amb la balada, completant així un àlbum de cançons calmades i independents, com les illes que conformen el títol del seu darrer disc. Un recull de preguntes i respostes en forma de cançons, amanides amb una gran dosi de poesia.
> Diumenge 24 de juny · Plaça Lluís Companys · Castell d'Aro · 18 h · Gratuït

Més informació: 

Festival Propers
1r Cicle de concerts de tarda en petit format
Tots els diumenges de juny
Castell d’Aro
Web Estereofònics

A

També et pot interessar