Adrià Cortadellas
,
08/05/2016
Música

Música, ciclisme, entorn i gastronomia: la Musicletada 2016

El festival Interludi proposa un recorregut en bicicleta amb recitals de CARLA, Xavier Calvet, Sanjays i DJ Capo

Foto: 

Cedida
Joan Colomo actuant a la Musicletada 2014
Ja la tornem a tenir aquí. El festival Interludi de Calonge ha programat, un any més, el maridatge definitiu entre música en directe, ciclisme, paisatge i aperitius. Una excusa ideal per sortir de casa i passar una jornada idíl·lica amb tots aquests ingredients. Enguany se celebrarà el proper dilluns, 16 de maig.
La primera parada serà al Castell de Calonge per descobrir CARLA tot prenent una copeta de vi

La Musicletada 2016 serà un recorregut en bicicleta entre vinyes, platges i altres paratges de l’entorn del municipi, amb actuacions musicals en directe. Enguany, els artistes encarregats d’amenitzar-la seran CARLA, Xavier Calvet, Sanjays i DJ Capo, entre les diferents etapes. Una dotzena quilòmetres plàcids i de fàcil nivell que recullen les Gavarres i la Costa Brava (es recomana utilitzar bicicleta de muntanya). El tret de sortida serà a mig matí, a les 11h al Collet de Calonge i, a partir d’aquí, només caldrà deixar-se portar.

Una copa de vi Vella Lola amb CARLA
La primera parada serà al Castell de Calonge per descobrir CARLA tot prenent una copeta de vi. El duet que lidera la Carla Serrat (germana de Joana Serrat) practica un pop més vaporós i sintètic que ha vist la llum amb el seu debut ‘Night Thoughts’ (Sones 2016). Un disc d’aura nocturna, synth pop i electrònica refinada i elegant.

Una Cervesa La Brava amb Xavier Calvet
El ganxó Xavier Calvet, cantant i guitarra de Bullitt, banda de punk rock amb la qual ha publicat quatre treballs des del 2009 -tres d'ells sota la disciplina del segell degà BCore-, acaba de començar una nova aventura en solitari amb nom i cognoms. Un pas endavant, en la senda del seu anterior projecte personal Lazy Juo, que fixa un nou rumb dins de la seva particular horitzó musical. A mig camí entre la urgència del punk acústic i el preciosisme folk, Calvet posa tot el seu bagatge personal i musical al servei d'aquest nou treball, que vindrà acompanyat d’un avituallament al Racó de Torre Valentina amb Cervesa La Brava i amb el mar de teló de fons.

Fi de trajecte i arrossada amb Sanjays i DJ Capo
L’última parada serà al punt de partida: al Collet de Calonge. Allà es podrà degustar una arrossada a càrrec de Llaüt de l'Empordà, gaudint d’unes vistes i un entorn espectacular. El sobretaula serà a ritme dels empordanesos Sanjays, que el passat 2015 van publicar Food and Milk for our Babies, el seu disc guerriller, on abracen el missatge polític sense deixar de banda la màgia d'un single encomanadís on aconsegueixen sublimar múltiples referents (d'LCD Soundsystem a Pavement, de !!! a The B-52's, de Los Campesinos a MGMT). La jornada acabarà amb una sessió del reconegut gironí DJ Capo, punxant música fins que es pongui el sol.

A més a més, per acabar-ho d’arrodonir, durant la Musicletada, es presentarà el cartell del Festival Interludi 2016, que tindrà lloc del 30 de juliol al 16 d’agost al Pati d’Armes del Castell de Calonge. No hi ha excusa per no apuntar-se a la ruta Musicletada, doncs. Hi ha temps fins aquest dijous per inscriure’s!
 

Més informació: 

Musicletada 2016
Dilluns 16 de maig 
Sortida: 11h, al Collet de Sant Antoni de Calonge
Tota la programació és l'agenda
 

També et pot interessar