Foto: 

Nits de Jazz

Tornen les Nits de Jazz de Platja d'Aro

Arrenca el 23è Festival Nits de Jazz amb cinc concerts al Palau d'Esports i Congressos
Surtdecasa Empordà
,
02/07/2020
Música
El Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro es manté després d'adaptar l'edició 2020 a les normes de distanciament i seguretat. També es redueix la programació però no la qualitat dels concerts, amb un cartell eclèctic que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però també per una mirada internacional. Seran cinc concerts gratuïts, a partir del sistema de recollida anticipada d'invitacions, amb aforament limitat a l'interior del Palau d'Esports i Congressos.

The Rhythm Treasures, 'All Around The World' (3 de juliol)
Una maquinària de rhythm & blues i rock'n'roll primitiu amb la vista posada en els juke joints i les pistes de ball nord-americanes de la dècada dels 50 que van de Mississippi a Harlem i de Nova Orleans als bulevards de Hollywood.
> Més informació

Sandra Fern Quintet, 'Songs Near The Sea' (17 de juliol)
Una nit amb les cançons més emblemàtiques del jazz interpretades per Sandra Fern, una jove i versàtil vocalista que ja compta amb una llarga trajectòria.
> Més informació

  • imatge de control 1per1

Susana Sheiman Grup, 'La Vie en Confidence: Homenatge a Edith Piaf i Billie Holiday' (31 de juliol)
La cantant Susana Sheiman, una de les més grans vocalistes de jazz amb gran projecció internacional, posa la seva enorme versatilitat al servei d'aquesta proposta que lidera acompanyada per grans músics del panorama jazzístic actual.
> Més informació

Adrian Cunningham Grup, 'Professor Cunningham & His Old School' (7 d'agost)
Professor Cunningham and His Old School és un dels grups més importants a l'escena del Swing internacional. Creat i dirigit per l'aclamat saxofonista i cantant Adrian Cunningham, és un dels grups de més èxit en festes clandestines i festivals de ball swing de Nova York.
> Més informació

Martí Serra 4Tet & Rita Payés, 'Songs Nina Sang' (21 d'agost)
Nina Simone és un dels músics més fascinants del segle XX. Filla d'un context social ple de racisme i masclisme, Simone va forjar una carrera única, amb molts alts i baixos, però amb alguns moments d'una brillantor genial.
> Més informació

Més informació: 

A

També et pot interessar