Foto: 

Cedida
Barraques dels Pescadors de Portbou

Els jazz més càlid torna a les Barraques dels Pescadors de Portbou

El 2n Portbou Hot Jazz Festival ofereix un total de cinc actuacions a primera línia de mar i amb entrada gratuïta: el 3 d'agost
Surtdecasa Empordà
,
22/07/2019
Música
L’allau de propostes de festival a la Costa Brava empordanès durant els mesos d’efervescència estival no té fre. I ens encanta. Portbou, al capdamunt del territori empordanès, torna a dir-hi la seva. O és que algú se n’havia oblidat? L’aventura iniciada l’any passat a Portbou dedicada a gaudir de les formes més primigènies i càlides del jazz continua aquest estiu amb una segona edició que programarà un total de cinc actuacions a les Barraques dels Pescadors, a primera línia de mar i amb entrada gratuïta. El dissabte 3 d'agost se celebrarà aquest festival, que omplirà del jazz més càlid les Barraques dels Pescadors durant tot el dia. Arriba el II Portbou Hot Jazz Festival. L’aventura iniciada l’any passat a Portbou dedicada a gaudir de les formes més primigènies i càlides del jazz continua aquest estiu amb una segona edició que programarà un total de cinc actuacions a les Barraques dels Pescadors, a primera línia de mar i amb entrada gratuïta. El dissabte 3 d'agost se celebrarà aquest festival, que omplirà del jazz més càlid les Barraques dels Pescadors durant tot el dia.
El gran nom de la nit serà el de Conal Fowkes, pianista de la banda de New Orleans de Woody Allen i guanyador d'un Grammy

L'Associació Portbou Hot Jazz Festival arriba a la seva segona edició el proper 3 d'agost i ho fa amb un cartell de luxe. El gran nom de la nit serà el de Conal Fowkes, pianista de la banda de New Orleans de Woody Allen i guanyador d'un Grammy per la banda sonora de 'Midnight in Paris'. Fowkes farà un concert en solitari (21.30h) i se sumarà més tard a la Portbou New Orleans Reunion (00.30h), formació creada exclusivament per al festival que recrearà la formació de Woody Allen amb els músics Chino Swingslide (guitarra i veu), Juli Aymi (clarinet), Pol Prat (saxo), Rod Deville (contrabaix) i Jake Klamburg (bateria).

Un altre dels grans moments de la nit serà l'actuació de Wax & Boogie (22.30h), trio format per la cantant Ster Wax, el pianista David Giorcelli i el bateria Reginald Villardell presentarà el seu nou disc 'Seven Years', al bell mig d'una gira que tindrà parada a la mítica Le Caveau de la Huchette de París. Obrirá la nit el bluesman Chino Swingslide (20.30h), d'origen argentí i veí de Barcelona i referent del gènere al continent europeu. 

El Portbou Hot Jazz Festival incorpora enguany activitats de matí, amb una cercavila d'estil New Orleans amb el grup Casi el Mejor Trío de tu Vida (11.30h) que sortirà de la plaça del Mercat i que acabarà el seu recorregut a les Barrques dels Pescadors. Allà s'hi farà un vermut popular (13h) i un dinar d'estiu (14h). A la tarda es farà una activitat infantil (17.30h) i una exhibició i curs de swing (18.30h) amb l'escola de ball SwingCats. 

 

 

Més informació: 

Portbou Hot Jazz Festival
Barraques dels Pescadors, Portbou
Dissabte 3 d'agost, tot el dia
Entrada gratuïta
portbouhotjazz.cat

A

També et pot interessar