Germà Negre: Els àngels fan torrades

Foto: 

Cedida

Doble nit de revetlla a l'Estartit

Videoguía de les dues nits més llargues del Festival Ítaca
Surtdecasa Empordà
,
18/06/2018
Música
La Plaça de la Llevantina de l'Estartit serà un cop més l'epicentre comarcal de la revetlla de Sant Joan gràcies al Festival Ítaca i a la seva aposta per apropar la cultura de qualitat a un preu assequible. La revetlla de l'Estartit no només compta amb el valor afegit d'oferir un cartell amb noms de primer ordre que volem repassar un per un per un, també perquè comença un dia abans, el divendres 22 de juny, i acaba a la matinada de dissabte. Dos nits de gresca i bona música per convertir aquesta revetlla en la millor de la vostra vida!
Divendres 22 de juny
 
Txarango
En pocs anys s'ha consolidat com una de les bandes més populars de l'escena musical catalana i un dels grups del país amb més projecció internacional. La seva barreja d'estils -des del regaee a la música llatina pasant pel dub-, el seu caràcter festiu i el seu compromís social són els signes d'identitat d'una banda que encén els escenaris i contagien la seva energia a un públic que viu els seus concerts com si no hi hagués demà.
 
Che Sudaka
Un dels grups de referència del Cúmbia-Ska-Punk a nivell estatal i internacional, presenta a les comaques gironines el seu nou treball Almas Rebeldes, en el que aconsegueix reflectir al cent per cent la seva recerca d'un so propi, autèntic i reconeixible. La banda, formada per dos argentins i dos colombians que viuen a Barcelona, són una garantia de festa, tal i com han demostrat en els més de 1.500 concerts realitzats a prop d'una cinquantena de països.
 
Doctor Krápula
Una de les bandes de rock més importants d'Amèrica Llatina, amb una poderosa fusió de punk, cúmbia, ska, hip hop i reggae, combinada amb lletres de conscienciació social i ambiental. La banda colombiana, que enguany compleix dues dècades als escenaris, destaca per les seves contundents actuacions en directe .
 
 
Dissabte 23 de juny
 
Ebri Knigth 
Portara els temes del seu nou disc Guerrilla, publicat al mes de febrer i que presenten a comarques gironines a ÍTACA. Una obra molt esperada i que arriba en el millor moment de la seva carrera, ja que s'ha consolidat com un dels grups amb més concerts i tirada popular del país, com ho demostren els més de 170 concerts del seu anterior disc Foc! (Maldito Digital, 2015). Un grup estimat pel públic, respectat pels programadors i reconegut per la premsa especialitzada.
 
Germà Negre
Germà Negre iniciarà la gira de presentació del seu darrer disc amb el seu concert a ÍTACA Sant Joan, tot un honor pel festival que sempre ha apostat pels grups de casa, festius i reivindicatius. La banda de Banyoles assegura ballarusques, somriures i festa amb aquesta trepa d'arriats que repassen un repertori de músiques del país amb sonoritats de folk castís.
 
Pachawa Sound
Energètics, apassionats, explosius, reflexius i somiadors. Aquests són alguns dels adjectius que millor defineixen Pachawa Sound que aquest 2018 vol consolidar-se entre els grans grups de casa nostra després de dos anys compartint cartell amb els principals noms de l'escena musical a Catalunya, Euskal Herria i França.
 
Koers
Amb la seva naturalesa mestissa que aporta originalitat i frescor a les seves cançons, Koers és ritme en llengua afrikaans, però també és groove, energia i missatge. La banda de Lleida és una formació en essència roots, viatjant des d'altres gèneres però sempre passat pel seu filtre reggae marca de la casa.

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

A

També et pot interessar