Foto: 

Cedida

Videoguia del festival Cap Roig 2019

Torna el festival que reuneix cada estiu les millors estrelles mundials
Surtdecasa Empordà
,
04/07/2019
Música
Cap festival al món és capaç de reunir la quantitat d’estrelles mundials que reuneix el Festival de Cap Roig. Els Jardins de Cap Roig tornen a brillar en el mapamundi amb un cartell paradisíac: Sting, Eros Ramazzoti, Ben Harper o Liam Gallager són alguns de les 26 sessions amb què compta aquesta edició. Repassem alguns dels noms destacats d’aquest Festival de Cap Roig 2019 amb una videoguia.

Sting (19 de juliol)

Disset premis Grammy i 100 milions de discos venuts: aquesta és la dada que resumeix la carrera de l’ex-cantant de The Police. Sting tornarà a trepitjar l’escenari del Festival de Cap Roig per presentar “My Songs”, un viatge retrospectiu per reviure els grans èxits del cantant, des de “Every Breath You Take” a “Roxanne” o “Message In A Bottle”.

Sílvia Pérez Cruz & Marco Mezquida (21 de juliol)

Sílvia Pérez Cruz torna al festival, aquest cop de la mà del pianista Marco Mezquida amb qui els uneix la mateixa premissa: l’admiració mútua i les ganes de tocar plegats. Dos artistes d’un talent únic que simplement s’agafen de la mà per recórrer un viatge a través de la cançó. 

Ben Harper (26 de juliol)

El gran referent del rock-folk americà arriba als Jardins de Cap Roig. L’any en què el talentós compositor compleix 25 anys de carrera, amb vuit àlbums d’estudi al sarró i un niu d’èxits, trepitjarà l’escenari de Cap Roig per interpretar un repertori heterogeni en el gènere i absolutament poderós en composició, veu i lletra. Un músic total capaç d’embolcallar al públic en una nota. 

Liam Gallagher (27 de juliol)

Si haguéssim d’atorgar el títol de músic més influent dels 90, sense dubte Liam Gallagher estaria entre els nominats. El mític membre d’Oasis -titularitat compartida amb el seu germà Noel i grup referent dels 90 amb gairebé 80 milions de còpies venudes- aterra per primera vegada al festival i ho fa amb el seu projecte en solitari “Wall Of Glass”.

Jorge Drexler (4 d’agost)

Jorge Drexler presentarà a Cap Roig el seu nou espectacle “Silente” i ho farà recuperant la posada en escena original amb la que va fer el salt a l’escena internacional: una guitarra i una veu. “Silente” arriba després d’una extensa gira de cent concerts en tretze mesos en què ha presentat conjuntament amb la seva banda l’últim treball d’estudi, Salvavidas de hielo, que ha passat per disset països i vuitanta-una ciutats on l’han vist més de 150.000 persones, i que ha estat nominat el 2018 a un premi Grammy i guardonat amb tres Grammy Llatins.

Jamie Cullum (2 d’agost)

Molt ha plogut des que el cantautor britànic aflorís com una de les joves promeses musicals del moment. El temps ha donat la raó als crítics i, a punt de fer-ne 40, Jamie Cullum és un artista consagrat capaç de cavalcar entre el pop i el jazz amb el savoir faire dels acadèmics i el do d’improvisació dels genis.

Eros Ramazzoti (13 d’agost)

Si ens preguntessin quin és el músic italià més influent i prolífic dels darrers 35 anys a tots ens vindrà al cap el mateix nom: Eros Ramazzoti. El cantant romà està recorrent els cinc continents amb la gira mundial “VITA CE N’È”, que també dóna títol al seu darrer treball. 35 anys de camí, 15 discos d’estudi i 65 milions de còpies venudes, amb aquests envejables guarismes, l’artista pop més important d’Itàlia colpirà la nit del 13 d’agost als Jardins de Cap Roig.

Més informació: 

Consulta tot el programa a www.caproigfestival.com

A

També et pot interessar