Jump to navigation
Dissabte 20 de desembre
Del 6 al 20 de desembre
Dies 8, 13 i 20 de desembre
Diumenge 21 de desembre
Del 28 de novembre al 21 de desembre
Dies 20 i 21 de desembre
Programa
Dinar tradicional de la matança amb l'assistència de Jaume Fàbrega, periodista i gastrònom eminent
Mostra de Cuinats Populars de gastronomia local
Fira de Brocanters
Fira de productes del porc, artesania i intercanvi de plaques de cava
Trobada de motos Harley-Davidson
Visita guiada al poble: exposicions, audiovisuals, ornamentacions
Ofici solemne a la Parròquia
Dinar popular, grallers, geganters i animació
Sardanes amb La Principal de Banyoles, a la tarda
Menú: 12 € - Serveis: 3 € (taula, cadira i coberts)
Data límit de reserva: dijous 5 març (o en exhaurir-se els tiquets)
Més informació