Cavatast

Foto: 

Surtdecasa
El Cavatast arriba a la 18ª edició

El Cavatast de Sant Sadurní arriba a la majoria d’edat

La 18ª Mostra de Caves compta amb 36 expositors de cava i 9 de gastronomia
Surtdecasa Penedès
,
29/09/2014
Menjar i beure
El Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia arriba el cap de setmana del 3, 4 i 5 d’octubre a la seva majoria d'edat apostant, com en les darreres edicions, per la qualitat, la projecció i el treball transversal. Són ja 18 edicions on la ciutat i els diferents cellers obren les portes als visitants per oferir-los allò que millor saben fer, el cava.

Aquest 2014, l'encarregat d'inaugurar la fira el divendres 3 serà el sommelier César Cànovas, actualment cap de restauració de l’Escola CETT i Brand Ambassador i sommelier de Monvínic. Cànovas té una reconeguda i llarga trajectòria amb diversos premis i guardons a concursos i competicions de sommeliers.

Una de les principals novetats d’enguany serà la renovació de la copa de degustació, que serà d’un major tamany i volum per tal que el visitant pugui gaudir d’una millor experiència a l’hora de tastar els caves, especialment els de més criança. En total hi haurà 36 expositors de cava i 9 de gastronomia, entre restaurants, xarcuters i pastissers, en una completa oferta. La mostra continuarà apostant per la ubicació a la part alta de la Rambla Generalitat, que afavoreix la mobilitat i logística de la Fira, i per la flexibilitat dels tiquets a l’hora de degustar productes de diverses gammes.

  • imatge de control 1per1

El cavatast tornarà a tenir molta presència a les xarxes socials, tant a Facebook com Twitter, així com als dispositius mòbils a través d’una aplicació gratuïta disponible tant per a Android com iOS, desenvolupada per l'empresa Appàtics sota el lema 'Tasta el Cavatast des del mòbil' i que enguany amplia molt el seu contingut informatiu.

La Fassina de can Guineu, a banda d’obrir les portes del Centre d’Interpretació del Cava al llarg del cap de setmana, serà la seu de diversos tallers i tastos en què bodegues i caves oferiran interessants activitats. L’oferta d’activitats inclou el Trenet del Cavatast, una manera agradable i distreta de conèixer la fira, així com La Botiga del Cavatast, on es podrà adquirir tots els caves exposats i que tindrà obert els mateixos horaris que la mostra.

Enguany, en paral·lel al Cavatast, els visitants també podran dur a terme l'itinerari 'Cava, xocolata i bicicleta elèctrica entre vinyes'; el 'Cavajocs educatius per a infants', com a novetat per tal que els més menuts descobreixin el procés d'elaboració del cava. També hi haurà visites al centre  històric del municipi, la XV Mostra d'artesans, i el Cava Shopping Day, amb botigues al carrer, entre d'altres activitats. Les activitats també coincidiran amb la coronació de la Reina del Cava, acte central de la XXXIII Setmana del Cava que organitza la Confraria del Cava.

Les entrades anticipades de tiquets de cava i gastronomia es poden adquirir a partir de dimecres 23 al CIC Fassina. Als estands de venda de tiquets ubicats a la pròpia fira es podrà pagar amb targeta de crèdit, gràcies al sistema instal·lat per Banc de Sabadell.

 

DATES I HORARIS CAVATAST 2014

Divendres 3 d’octubre, de 19 a 22 h

Dissabte 4 d’octubre, d'11 a 23 h

Diumenge 5 d’octubre, d’11 a 21 h

PREUS TIQUETS

Cava i copa (quatre tiquets + copa)        6,50 €

Cava (quatre tiquets)1                               5,00 €                                   

Gastronomia (quatre tiquets)                   6,00 €

Activitat de tast a La Fassina (un tiquet)            7,00 €

 

 

A

També et pot interessar