Jump to navigation
Dimecres 19 de febrer, 19h
Divendres 21 de febrer, 18h
Dissabte 22 de febrer
Mes de febrer
Diumenge 23 de febrer, 11h
Cada diumenge
Del 5 de febrer al 5 de març
Dijous 6 de març, 19h
Jornada tècnica 'Fermentar vi en ceràmica', per conèixer les tendències actuals de l'ús de la ceràmica en l'alimentació i, en concret, en l'elaboració del vi, a càrrec de diferents experts en el tema.
09:30h | Acreditacions 09:45h | Presentació 10:00h | Eduard Pié Palomar (enòleg) 10:20h | Anna Casabona (sommelier) 10:40h | Pausa 11:00h | Carles Llarch (ceramista) 11:20h | Laura Bricio (arqueòloga) 11:40h | Celler Alta Alella (enòleg) 12:15h | Taula rodona moderada per Ruth Troyano (periodista) 13:15h | Visita tècnica a l'exposició 'Blaus' 16:00h | Agustí Baubí (enginyer i professor) 17:00h | Demostració de creació de gerra a càrrec de Xavier Pino (ceramista) i Montserrat Nadal (enòloga) 18:00h | Tast de vins a càrrec d'Imma Monclús (sommelier)
28€
Telèfon 977 444 163 eadtortosa@dipta.cat
Escola d'Art de Tortosa (Diputació de Tarragona)
Institut de l'Ebre, Universitat Rovira i Virgili, i Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Web Escola d'Art de Tortosa Facebook Escola d'Art de Tortosa