Cinemes Majèstic
Cinemes Majèstic
Av. Catalunya, 56
25300 - Tàrrega
  • 973310730

Cartellera

El especialista

Sinopsi

Després de deixar la seva feina com a doble d'acció a causa d'un accident que gairebé acaba amb la seva carrera, Colt Seavers (Ryan Gosling), decideix centrar-se en la seva salut física i mental. Però canvia d'opinió quan li proposin participar en la nova pel·lícula que dirigeix la seva ex, Jody Moreno (Emily Blunt), que roden en estricte secret perquè el seu protagonista, l'estrella Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson), ha desaparegut.

Mentre l'estudi intenta mantenir en secret la misteriosa desaparició de la seva estrella, Colt realitzarà les escenes d'acció més extravagants, i de pas intentarà guanyar-se de nou la confiança de la seva estimada Jody. Colt es veurà llavors atrapat en una sinistra trama criminal que l'empenyerà cap a una caiguda encara més perillosa que qualsevol de les escenes d'acció que mai hagi rodat.

Thriller d'acció inspirat en la sèrie de televisió dels anys 80 creada per Glen A. Larson.

Horaris: 

Del 3 al 9 de maig:
Divendres: --
Dissabte: 17:15h
Diumenge: 17:00h
Dilluns: 20:15h
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Rivales

Sinopsi

El somni de la Tashi (Zendaya) sempre va ser dedicar-se al tennis i ésser una jugadora d'aquest esport de talla mundial, però el destí i les seves habilitats van voler que això no fos així. 

Ara que les seves aspiracions han quedat apartades, treballa com a entrenadora del seu marit, Art (Mike Faist), qui va començar com un jugador que deixava bastant que desitjar, fins i tot mediocre, però les destreses de Tashi el van convertir en un campió de Gran eslam.

Quan la carrera del seu marit no passa pel seu millor moment, l'apunta al torneig Callenger, on es trobarà amb el seu passat.

Horaris: 

Del 3 al 9 de maig:
Divendres: --
Dissabte: 21:45h
Diumenge: --
Dilluns: 18:00h
Dimarts: --
Dimecres: --
Dijous: --

Més informació

El Cine Majèstic és una sala de cinema a Tàrrega inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. L'edifici de gran envergadura pel que fa a l'estructura estilística de façana.