Jump to navigation
Dilluns
25 novembre 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Gastrodelta, el menjar d’aquí a un click!
Jordi Gil és l’impulsor d’aquesta iniciativa de botiga online ubicada a Camarles
Surtdecasa Ebre
,
09/01/2012
Menjar i beure
Us imagineu un supermercat enorme on poder trobar molts dels productes gastronòmics de les Terres de l’Ebre? Això mateix és
Gastrodelta
, però amb l’única diferència que els productes no es guarden en magatzems sinó que van directament del productor al consumidor! Només et cal mirar, clickar i comprar!
Jordi Gil explica que va posar en funcionament aquesta idea després de veure que molts dels productes alimentaris produïts aquí no tenien la sortida comercial que mereixien. “A més, me’n vaig adonar que gairebé el 90% dels productors locals no tenien venda online dels seus productes”, diu Gil. Així,
Gastrodelta
era la solució perfecta: funcionar com una plataforma per donar a conéixer el producte local i, a la vegada, que els clients poguéssin fer la compra per Internet, només pagant les despeses d’enviament. “És tot un regal per als productors que troben una via més de distribució i no els costa ni un euro”, explica Gil.
Aquesta iniciativa de botiga online neix a finals de l'any 2010 per oferir tots els productes que són produïts a les terres del Delta de l'Ebre a un mercat ampli. “La primera intenció és arribar a clients nacionals i després ampliar la nostra oferta al mercat Europeu”, diu Gil.
Entre els aliments disponibles, els usuaris poden trobar anguiles, musclos, arrossos, mel, oli d'oliva, formatges i vins, entre d'altres. A més, els usuaris també tenen a la seua disposició un catàleg amb productes d'artesania típica de la zona. “Els productes que més demanda tenen són l’arròs i l’oli”, explica Jordi, que assegura que molta gent del territori no és conscient de la varietat de productes d'aquí que hi ha.
Jordi sap que el Delta és un vertader tresor natural i gastronòmic i està convençut que la seua iniciativa també servirà per promocionar el nostre territori arreu!
Gastrodelta
www.gastrodelta.es
A
També et pot interessar
Foto:
Anna Zaera
Els 10 imperdibles de la setmana de l'alimentació ecològica
Foto:
Cedida
María Martín Conesa: "Aquest projecte d'autosuficiència consisteix en intentar viure només amb allò que és indispensable"
Foto:
Cedida
Els 5 imperdibles de la XI Festa del Mercat a la Plaça
Foto:
Cedida
Les 6 experiències gastronòmiques del març a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Carles Castellà: "Preferim dir podar en lloc d'esllemenar; botifarra en lloc de baldana"
Foto:
Cedida
Els 10 plans per fer aquest pont de desembre a Catalunya