Fires i festes
,
2014
Del 14 al 16 de novembre
Diferents espais
Masboquera

Festa Major de Masboquera

Divendres 14 de novembre

16:00 II Campionat de Butifarra (Inscripcions al Casal de Masboquera). Organitza: Club Esportiu Masboquera.
22:00 Ball de Diables amb l’actuació de la Colla de Diables de Vandellós. Tot seguit Discoteca Mòbil.

Dissabte 15 de novembre

11:30 Processó pels carrers del poble, si el temps ho permet, amb la Banda Mirantfont.
12:00 A les escoles Santa Missa Oficiada per Mòssen Josep Garcia, en Honor a la nostra Patrona Santa Isabel d’Hongria. En acabar Ball de Vermut amb l’Orquesta Mirantfont.
15:00 XXVI Tirada Bitlles de Festa Major al camp de bitlles. Organitza: Club Esportiu Masboquera. Tot seguit xocolatada al Casal.
18:00 Al Casal per a tots els nens/es Taller de silicona. Tot seguit Ball “Zumba” per tothom que vulgui moure l’esquelet amb Sylvia i Katha.
22:30 Actuació al Casal de Quico El Cèlio, El NoI i El Mut de Ferreries. Hi haurà Ron Cremat. En Acabar ball Folk amb el grup Folkatr3s amb Balls a Plaça.

Diumenge 16 de noviembre

10:00 II Campionat de Petanca (Inscripcions al Casal de Masboquera). Organitza: Club Esportiu Masboquera.
11:30 Homenatge a la gent gran al Casal. Les autoritats faran entrega d’un obsequi als iaios i iaies del poble. Tot seguit Al Casal actuació del grup d’acordionistes de l’Escola de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant Catukra.
12:30 Ballada de Sardanes, a la pista poliesportiva i si el temps ho permet,  amb la cobla Mirantfont. En acabar al Casal aperitiu musclada.
17:00 Per a tota la mainada decoració i pintura de les cares dels infants al Casal. Tot seguit al Casal per a tots els xiquets i xiquetes l’actuació de la Cia Suc de Ruc.
20:00 A la pista poliesportiva i si el temps ho permet, petit Castell de Focs de Fi de Festa a càrrec de la Colla de Diables de Vandellós.