Arts
,
2021
Del 21 d'octubre al 13 de febrer de 2022
CaixaForum
Barcelona

Exposició 'La propera mutació'

La mostra presenta el treball de diverses generacions d’artistes que, a partir de l’objecte, s’endinsen en una perspectiva col·lectiva i ecològica per pensar com podem viure d’una altra manera.

'La propera mutació' se centra en aquelles pràctiques artístiques que ens ajuden a entendre el món des de la interdependència i la pluralitat. Considerant una genealogia d’intencions compartides, l’exposició traça com els artistes han treballat l’objecte des d’allò sensorial, íntim i efímer, per involucrar el públic afectivament. En rastrejar la performativitat de l’objecte, l’exposició busca com les zones de contacte i proximitat ens posicionen com a entitats partícips, latents i situades, amb i a dins del que ens envolta. L’exposició propicia múltiples combinacions entre cossos i objectes, buscant en la mescla una apreciació de les diferències i les alteracions d’allò conegut que ens propulsen cap a un horitzó de transformació, un camp de proves, per pensar com ens relacionem i habitem el planeta.

Inclou obres de Nacho Criado, Eva Fàbregas, Dora García, Wolfgang Tillmans, Félix González-Torres, Antoni Llena, Àngels Ribé i Francesc Torres, entre altres artistes.

Horari: 

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20h

Comissariada per: 

Xavier Acarín Wieland

Preu: 

6€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Més informació: