Menjar i beure
,
2015
Dissabte 14 de febrer, 21h
Restaurant Delta Hotel

Menú Sant Valentí - Delta Hotel

Menú especial per celebrar Sant Valentí al Restaurant Delta Hotel de Deltebre, amb una deliciosa selecció d'alguns dels millors plats de la seva cuina, acompanyat amb música en directe a càrrec del trio Prisma

Menú: 
- Milfulles de brandada de bacallà amb oli de cítrics, ceba cruixent i cibolet. 
- Croquetes d'anguila fumada amb salsa vermella. 
- Broqueta de llagostí amb kataifi i crema de xampinyons. 
- Suquet de rap amb gambes. 
- Xarrup de llimona al cava. 
- Saquet de xai al forn aromatitzat amb herbes del Montsià. 
- Mousse de quallada amb fruits vermells i cor de xocolata. 

- Innovació de Raventós i Blanc (D.O. Cava) 
- Aigua, cafè i carro de licors.
Preu: 39€ 

Més informació i reserves: 
Telèfon: 977 48 00 46
reserves@deltahotel.net
www.deltahotel.net

  

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1