Jump to navigation
Divendres
8 novembre 2024
Camp de Tarragona
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Foto:
Enrique Canovaca
Un matrimoni brasiler importa el buffet de Hot Dogs a Reus
El client pot escollir entre cinc salses calentes i setze ingredients per complementar el frankfurt i el pa
Enrique Canovaca (Reusdigital.cat / GDDC)
,
04/02/2015
Menjar i beure
Un menjar ràpid però que sigui variat i saludable. Aquesta és la premisa dels buffets de Hot Dogs que s'escampen per tot Brasil i Sud-Amèrica, però que aquí no hi eren presents. Fins que el Ricardo Martins, de 42 anys, i la Carolina Feltrin, de 34, un matrimoni brasiler, s'han plantejat portar aquesta original idea a Reus, concretament, al carrer Roger de Belfort, 2, a la zona de Mare Molas. Amb la base del frankfurt i el pa, el client podrà escollir entre cinc salses calentes i setze ingredients, omplint l'entrepà "fins allà on es pugui", en paraules del Ricardo Martins.
Després de realitzar treballs com a operador de benzinera, agent de seguretat en concerts, cambrer, auxiliar de cuina o cuidador, el Ricardo i la Carolina van pensar que era el moment de muntar un negoci propi -porten 9 anys a Catalunya. "A més, ara ja tenim els nens crescuts i ja no donen tanta feina", indica la Carolina. "Un dia passejant vam veure que hi havia aquest local amb les persianes baixades, vam trucar el propietari i van acordar un preu assequible, en una bona localització", explica el Ricardo.
Dit i fet. Des del passat dilluns, 12 de gener, ja serveixen els hot dogs per als clients que s'hi acosten. N'hi ha de dues mesures, una mitjana que costa 3,20 euros i té 100 grams de pa, i una altra de gran, que es paga a 3,80 euros i disposa de 150 grams de pa. Un cop es calenta el pa i el frankfurt, el client es podrà afegir salses de tomàquet, bolonyesa, de pollastre, de pebrots escalivats i de ceba fregida. Així mateix, la resta d'ingredients són saludables: blat de moro, pèsols, formatge rallat, formatge fresc, cogombrets, olives, patates 'palla', palmitos, espàrrecs, tomàquet, enciam, ceba, pastanaga, remolatxa i ou dur.
(
Llegeix la resta de l'article clicant aquí
)
A
També et pot interessar
Foto:
cedida
Els millors bars empordanesos on fer-hi un bon vermut
Foto:
cedida
La tonyina, del mar a la taula
Foto:
cedida
La Soul Machine: "El soul és allò que s’assembla més al llenguatge matern i primerenc"
Foto:
Luis Pérez Contreras
Benvinguts al primer mercat vintage del Camp de Tarragona!!
Foto:
Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri
El Fortuny de Reus es vesteix de gala pel 7è Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri
Foto:
cedida
Aquest cop no surtis de casa