Escola Art i Disseny

Foto: 

cedida

Aprèn a crear i dissenyar!

Les Escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus tanquen aquesta setmana el període de preinscripcions pel curs 2016-2017
Cristina Valls
,
30/05/2016
Activa't
Tens fusta d'artista? T'interessa la il·lustració, la fotografia, l'arquitectura efímera o la joiera? Si ets un creatiu nat, i tens ganes de continuar aprenent, tens dues opcions: llençar-te als tutorials o apuntar-te a qualsevol de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. Tant a Reus com a Tarragona ja han obert les preinscripcions pels cicles formatius de grau superior del curs 2016-2017 i tens fins aquest dimecres 1 de juny per apuntar-t'hi.
Especialització i estudis adaptats a la demanda laboral actual. Aquesta és la filosofia que defensen els directors de les Escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus, Daniel Uzquiano i Quim Vilafranca. "Oferim unes sortides educatives que són totalment compatibles amb la realitat professional", expliquen. Porten més de cinquanta anys facilitant l'accés dels alumnes de les nostres comarques a una formació artística de qualitat i d'alt nivell, i contribuint a l'enriquiment cultural del seu entorn immediat. L'oferta formativa es revisa i s'actualitza cada curs per tal de garantir uns ensenyaments actuals i realistes, segons les necessitats de l'entorn social i econòmic del territori. Sense anar més lluny, enguany s'han estrenat els cicles formatius dedicats a l'animació, la gràfica interactiva i la infografia 3D.
 
L'Escola d'Art i Disseny de Tarragona ofereix cicles d'Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts Aplicades al Mur, Gràfica Interactiva i Joieria Artística. "La majoria dels nostres alumnes tenen 19 anys, però el perfil es resumeix a una tipologia d'estudiant que es vol especialitzar. En molts casos acostumen a ser gent que combina estudis i feina", aclareix Daniel Uzquiano mentre afegeix que "aquests cicles que oferim s'assemblen molt a un màster universitari i tenen molta qualitat".
 
A Reus, en canvi, es poden cursar cicles formatius de grau superior de Gràfica Audiovisual: Infografia 3D, Arquitectura Efímera i Projectes i direcció d'obres de decoració. "Oferim als nostres alumnes una mena de 3x2, on poden cursar dos títols en tres anys: el d'interiorisme clàssic i el d'arquitectura efímera, ja que hi ha dos anys comuns", detalla Vilafranca. Amb un posat orgullós i un somriure d'orella a orella explica que "l'any passat vam estrenar aquests cursos i de quinze places en vam ocupar dotze! Estem molt contents perquè la gent treballa molt i l'any de rodatge va funcionar molt bé".
 
Doncs ja saps, si vols fer de l'art la teva professió, ho tens molt fàcil, a l'Escola d'Art i Disseny de Reus i Tarragona t'esperen amb els braços oberts. Recordeu que les preinscripcions es tanquen aquesta setmana, així que feu via a acostar-vos a qualsevol dels dos centres!

Més informació: 

A

També et pot interessar