Jump to navigation
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Del 14 de febrer al 23 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
Onzena edició de les Jornades gastronòmiques del Peix de Llotja i de l'Arrossejat de L'Ametlla de Mar, que són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos de la costa i els cuiners, que amb les seves tècniques, tant clàssiques com modernes, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.
> Restaurants participants: El Astillero | El Pescador | Golpe destado al Restaurant Nàutic | La Serra | La Subhasta Espai Gastronòmic | Les Veles | L'Ancla | Ma&Ro | Pica Pica
Restaurants, menús i preus aquí (enllaç PDF)
Entre 25 i 38,5€
Ametlla de Mar Turisme
Web Turisme Ametlla de Mar