Jump to navigation
Dimarts 11 de març, 17:30h
Dimarts 11 de març, 19h
Dijous 13 de març, 19h
Dijous 13 de març, 20h
Divendres 14 de març, 19h
Divendres 14 de març, 20h
En el marc de La Verema del Cava, sopar gastronòmic i concert de piano al Celler Kripta, un pla inmillorable que farà el tret de sortida amb un preludi de benvinguda on el Cava i la música d'obres clàssiques seran interpretades pel pianista Miquel Esquinas.
Seguirà el sopar gastronòmic, amb l'harmonia dels plats del Restaurant La Rambla i els Gran Reserva de Celler Kripta. L'allegro final arribarà amb un Còctel Golden Ice per acabar la nit de verema a la terrassa chill out.
>> Menú de Verema: - Còctel de benvinguda amb snacks, maridat amb Rosat Trepat Reserva 2021 Brut - Cruixent de brandada d'escórpora amb rovell curat i caviar d'esturió, maridat amb icònic Gran Reserva 2017 Brut Nature - Tàrtar de gambeta i gamba de Palamós amb tomàquet confitat, ou i salmorejo, maridat amb Barrica Gran Reserva 2018 Brut Nature - Melós de vedella amb aromes de macabeu perfumat en bota, maridat amb Ubac Gran Reserva 2019 Brut - Taps de Cadaqués amb xocolata al Marc de cava, l'Esperit d'Agustí Torelló Mata
70,80€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Kripta
Web La Verema del Cava