Menjar i beure
,
2024
Mes de novembre
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú degustació de novembre - Hotel Restaurant Diego

En el marc de les XXVII Jornades gastronòmiques de la cuina de l'oli d'oliva, menú degustació del mes de novembre de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú:
- Amanida d'alvocat, mango i mangrana amb l'oli d'oliva D.O.P Baix Ebre-Montsià
- Rotllets de cecina de vaca de la Finca amb oli i Parmesà
- Daus de bacallà arrebossat amb panko
- Suprema de lluç al forn amb oli novell
- Sorbet de mandarina de les Terres de l'Ebre
- Filet de vedella de la Finca amb crema de bolets

Postres: Carpaccio de pinya amb gelat de coco ratllat

Aigües i vins del Celler

Preu: 

 

45€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1