Jump to navigation
En el marc de les XXVII Jornades gastronòmiques de la cuina de l'oli d'oliva, menú degustació del mes de novembre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Amanida d'alvocat, mango i mangrana amb l'oli d'oliva D.O.P Baix Ebre-Montsià - Rotllets de cecina de vaca de la Finca amb oli i Parmesà - Daus de bacallà arrebossat amb panko - Suprema de lluç al forn amb oli novell - Sorbet de mandarina de les Terres de l'Ebre - Filet de vedella de la Finca amb crema de bolets
Postres: Carpaccio de pinya amb gelat de coco ratllat
Aigües i vins del Celler
45€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego
Del 25 d'octubre al 3 de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Del 2 de novembre a l'1 de desembre