Jump to navigation
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
En el marc de La Primavera del Cava, el Celler Vins el Cep proposa 'Respira!', reconnexió, tast a cegues i brunch saludable en una experiència transformadora per fer una pausa i regalar-se un moment per reconnectar amb un mateix. Una experiència única dissenyada per revitalitzar cos i ment a través del moviment, la postura i la respiració.
Guiats per Susanna Diracano —coach en arquitectura emocional, entrenadora personal i terapeuta amb més de 20 anys d'experiència— s'exploraran eines per trobar equilibri i benestar a través del cos, la nutrició i la ment. Després d'aquest viatge de reconnexió, s'oferirà un tast a cegues de vins singulars, una experiència sensorial per despertar tots els sentits. A continuació, es gaudirà d'un brunch saludable i deliciós, preparat amb cura per Olga i Inma de KezuVegano. Per tancar la jornada, es decobrirà el celler Vins el Cep en un breu recorregut ple d'història i passió pel vi.
Un pla perfecte per desconnectar i recarregar energies.
10:30h | Taller Reconnexió amb Susanna Diracano + Tast a cegues 13:00h | Brunch saludable 14:00h | Visita guiada al celler Vins el Cep
45€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Vins el Cep
Web La Primavera del Cava