Jump to navigation
Dimecres
27 novembre 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Gandesa es prepara per a la 25a Festa del Vi
L’edició d'enguany se celebrarà del 2 al 4 de novembre
Surtdecasa Ebre
,
05/11/2012
Fires i festes
El divendres 2 de novembre comença la
Festa del Vi de Gandesa
i, en aquest cas, enguany és una edició especial perquè se celebren els 25 anys d’aquest certamen. Tot i això, el programa repeteix aquells actes que més éxit han tingut en les darreres edicions: el Concurs de Vins de la DO Terra Alta, el sopar de les Garnatxes Blanques, la degustació de les punxades terraltines i el dinar de la clotxa del diumenge al migdia.
Enguany, la presentació de la 25a edició de la Festa del Vi a Gandesa i acte de lliurament de premis del Concurs de vins amb DO “Terra Alta” 2012 anirà a càrrec de l’actriu tortosina Belén Fabra. És el Consell Regulador qui organitza cada any aquest concurs amb l’objectiu de determinar quins són els vins que gaudiran del reconeixement com els millors de cadascun dels tipus protegits. Acte seguit, la nit més màgica de la Festa del Vi, el Sopar de les Garnatxes Blanques, que comptarà amb una vintena de cellers i més de 30 vins que es degustaran en l’incomparable marc del celler modernista de Gandesa, reconegut popularment com una de les 7 meravelles de Catalunya.
El dissabte a l’hora del vermut, tornen les punxades a la Festa del Vi de Gandesa. Després de l’èxit aconseguit l’any passat, els visitants d’aquesta 25a edició podran tornar a gaudir de la degustació de les saboroses punxades terraltines. Una dotzena de restaurants de la Terra Alta presentaran diferents elaboracions gastronòmiques en petites porcions com a complement ideal per acompanyar el tast dels vins de la denominació d'origen Terra Alta presents al recinte de la Festa.
I finalment, el diumenge tindrà lloc el dinar popular de “La Clotxa”, testimoni d’una cultura gastronòmica genuïna. Aquest àpat és una preparació a base de tomàquets i alls escalivats, arengada a la brasa i oli d’oliva verge extra, que farceix la meitat d’un pa de pagès.
--
Tota la informació
:
25a Festa del Vi de Gandesa
A
També et pot interessar
Foto:
Roser Regolf
Els 6 imperdibles de la Festa del Vi a Gandesa
Foto:
Àngela Llop
Els 6 imperdibles de la Festa del Vi de Gandesa
Foto:
Surtdecasa
Jotes, sintetitzadors i aixades
Foto:
Cedida
Les 8 històries de vida del TEDxAmposta
Foto:
Cedida
L'essència del vi en femení
Foto:
Cedida
Els 10 plans per fer a Setmana Santa a les Terres de l'Ebre