Blogs

Turisme, audiovisuals i gastronomia

La taverna dels fadrins

El blog d'Oriol Gracià

Em dic Oriol Gracià, sóc periodista i com que m'agrada la història, viatjar, menjar i escriure col·laboro en revistes com Descobrir Catalunya, Experiències, Sàpiens i Cuina. He publicat al Diari ARA i a La Vanguardia i sóc autor d'alguns documentals per a televisió. Sempre que puc trobo una excusa per fer maletes: intento visitar sovint Le Puy en Velay, (França), i Edimburg (Escòcia), però habitualment em trobareu entre les Terres de l'Ebre i Barcelona.

13/08/2015
Sol, bona mar i millor cuina.
02/08/2015
La banda pop catalana i Mas Sersal elaboren conjuntament un vi DO Terra Alta
27/07/2015
Aquest estiu, el Nou Moderno de Vilalba dels Arcs ha estat reconegut com a Millor Restaurant d’Enoturisme de Catalunya
20/07/2015
Enguany, els restaurants de Tortosa incorporaran el ‘Conill ab pebrada bruna’ en els seus menús d’època
16/07/2015
Aquest estiu, 'le monstre du cinéma français' Gerard Depardieu va fer parada al Delta de l’Ebre per enregistrar un dels capítols del programa de gastronomia que presenta a
08/03/2015
Dels 63 restaurants catalans que aquest 2015 han estat reconeguts pel moviment Slow Food —que promou la cuina de proximitat i sostenible— no n’hi ha cap de les quatre comarques de l’Ebre.