Imatge general vi, enologia, enoturisme

La jornada comença amb un bon esmorzar de pagès davant la vinya, per agafar perspectiva… Després és hora de descobrir quin és el raïm que està llest per collir… tastar-lo, avaluar-lo i collir-lo. I un cop estigui la bujola ben plena… a trepitjar! Una experiència única i molt tradicional que permetrà tastar el most que es convertirà en vi. I abans de marxar, tast de vins!
Preu: 25€ per persona (5€ menors de 18 anys)
Reserves: visites@mascomtal.com | t. 938 897 00 52 (places limitades, és imprescindible reserva prèvia)
Recomanacions: portar roba i calçat còmode i gorra o algun barret de protecció pel sol
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.