Jump to navigation
Aquesta promoció del calamar neix de la mateixa associació de restaurants de Cambrils, ja que el calamar és un producte atemporal, que es pot trobar a les peixateries durant tot l'any, molt present a la gastronomia marinera de Cambrils i que dóna molt de joc a l'hora de cuinar-los. Algunes de les propostes són cuinats amb la seva tinta, amb arròs, en caldereta, o a la planxa, entre altres maneres de cuinar-los.La diversitat està doncs assegurada amb una proposta gastronòmica que anirà des dels plats de la cuina més tradicional fins a l'espectacularitat de la cuina d'autor. I els preus dels menús també seran diversos, aptes per tot tipus de butxaques.
Voleu saber quins són els punts de la tuta? Aquí teniu els noms! Acuamar, Al Punt, Barabar, Beach Club Estival Eldorado Resort, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Casa Port, Club Nàutic, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, Lekeitio, Les Barques, l’Escandall, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Miquel, Miramar, Montserrat, Moraima, Rincón de Diego, Sotacel, Vora, Xiringuito del Mar i Zero Zero.