Música
,
2016
Del 28 al 30 d'octubre
Diversos espais
Vilafranca del Penedès

10è aniversari de Brave Coast

Vilafranca del Penedès acull aquest cap de setmana una part dels actes centrals del 10è aniversari brave coast. Girona va donar el tret de sortida la setmana passada de tota una sèrie d'actes que tindran lloc a diferents punts del país (Girona, Vilafranca del Penedès, Barcelona, Reus..) en motiu del 10è aniversari del segell brave coast. Una dècada treballant de valent per apropar les noves propostes musicals originals i de qualitat al públic català, ja sigui a nivell editorial o amb la organització de diferents festivals i cicles durant l'any, sempre amb la voluntat d'anar més enllà, amb nous sons per els teus sentits, #descobriments. Presentacions de discos, exposicions, convidats especials i molt més es donaran la mà al 10è aniversari brave coast.

PROGRAMA

Divendres 28 d'octubre
21:30h | Teatre Cal Bolet. Exposició '10 anys brave coast' #10anysbravecoast. Recorregut pels 10 anys de trajectòria brave coast amb fotografies, cartells i reculls de premsa d'alguns dels moments més memorables. Imatges que immortalitzen actuacions d'artistes de la casa i també de festivals de collita pròpia com l'Hivernacle, el mirallsonor, l'Electrovinyes o El Ressupó. En aquest Flickr hi trobareu algunes fotografies representatives. 

22:00h | Carles Ribot presenta el seu tercer disc 'Activitats Extraescolars'. Els astres s'han alineat per donar lloc al tercer disc de Carles Ribot, en la millor versió del músic empordanès. Ribot segueix la seva particular lírica amb lletres carregades de vitalitat, sentiment, poesia, nostàlgia, tot fent-se preguntes sobre allò que no entén; tota una declaració d'intencions.

23:00h | Xavier Baró presenta 'I una fada ho trasmuda'. Després de l’èxit del seu anterior 'Allau d’estrelles solitàries', millor disc de folk als Premis Enderrock 2015, on Baró dirigia una mirada crítica al drama social amb què convivim i posava veu als seus protagonistes, ara l’autor fa un salt temàtic absolut i presenta un nou disc. 'I una fada ho trasmuda' s’endinsa en l’íntim i alhora universal territori de les “cançons d’amor i de misteri”, subtítol que alerta del viatge que ens espera al llarg d’onze temes del més preciosista folk-rock –molt més instrumentat i elèctric que en treballs anteriors.

Dissabte 29 d'octubre
12:00h | Claustre de Sant Fancesc. Taller Petits Tafaners, on els més petits de la casa podran gaudir de la seva primera experiència amb els instruments. El nou taller consisteix amb la pràctica dels “loops” i bases d’electrònica per fer un tema electrònic amb caixes de ritmes i sintetitzadors virtuals. En els diferents tallers els menuts han pogut remenar instruments curiosos com el Theremin de Francesc Palomar o el Timpahn electrònic amb Yarei Molina i, també instruments més típics com la bateria amb Carles Ribot.

Diumenge 30 d'octubre
12:30h | Espai Muntanya Sant Jaume. Concert-vermut amb Peter Loveday. Cantautor australià, amb un gust especial pel pop existencial i amb lletres que reflexen parts boniques i altres de més cruels de la vida. El músic inicia la seva carrera amb The Supports a Brisbane (Australia).

13:30h | Cloenda amb brave coast djs. Amb bon gust i sense prejudicis per posar-te alguns dels temes més mítics de la música indie, new wave, electro i altres que tenen ben guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i fins i tot remescles sinistres caracteritzen el seu set que; desde el 2009 fins a l'actualitat l'han passejat a diferents sales, clubs i festivals underground de Catalunya.

taquilla inversa #pagaelqueetsembli

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1