Fires i festes
,
2016
Diumenge 1 de maig, de 10 a 14h
Cellers Carol Vallès
Subirats

15a Trobada d'Intercanvi de Plaques

Els Cellers Carol Vallès celebren la 15a edició de la ja mítica Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava als seus cellers. Aquest any, però, el Celler s'ha proposat que sigui diferent. Volen celebrar els 15 anys d'una manera especial. I, per aquest motiu, es presentaran diverses novetats. L'esdeveniment, al llarg de la seva llarga història, s'ha sabut fer un notable forat dins de l'atapeït calendari de les trobades d'intercanvi de plaques. Cada any reuneix més de 500 persones.

Placa nova i antigues
D'una banda, es presentarà una nova placa de cava que és obra de la fotògrafa Maria Rosa Ferré. Aquesta ha guanyat el concurs que el celler va llançar a les xarxes socials amb una fotografia de la finca dels Cellers Carol Vallès on, a banda de les vinyes, es veu Montserrat al fons. L'ampolla de cava s'ha embotellat en un cava molt especial, el cava d'autor d'edició limitada, que es podrà comprar a l'Intercanvi de Plaques. Al mateix temps, però, des del celler s'ha volgut aprofitar la celebració per tornar a reeditar 50 unitats de totes les plaques que ha fet el Cellers en els últims 15 anys. Aquestes plaques només es podran comprar al celler al dia de la Trobada.

Esmorzar, tastos i visites
Els organitzadors de la trobada, com ja és tradició, donaran esmorzar de manera gratuïta a tots aquells que comprin cava dels cellers. A més, però, i com a novetat durant la jornada es realitzaran tastos de caves comentats a un preu de 5€ i es faran visites per la finca i al Celler. Per apuntar-se s'ha d'enviar un correu a visites@cellerscarol.com.

  • imatge de control 1per1