AGENDA
Família
Dissabte 13 de maig, 18h
2017
Carrer de la Font
  • Vilafranca del Penedès

17è Tastacontes

El Tastacontes és una festa en què una trentena d'il.lustradors d'arreu de Catalunya dibuixen el carrer i en directe un centenar de contes escrits i treballats a la classe pels nens i nenes de les escoles de Vilafranca i casi totes les del Penedès.

Aquest any hi haurà un espectacle de titelles, 'Fills de fusta', amb l'espectacle "Le café-concert" que faran dos passis a les 18h i a les 19:30h. al mateix carrer de la font. També jazz en viu a la placeta del Carme, Tallers del Zig Zag al mateix carrer, I un cercavila del gegant Zug del Zig zag i els capgrossos que han fet els nens i nenes del centre, acompanyats de grallers. a les 19h. Els Il.lustradors i il.lustradores d'enguany, molts de nous, vinguts de Barcelona i rodalies, i molts del Penedès que repeteixen any rera any inundaran el carrer de la Font amb els seus estils i tècniques pictòriques, fora de la intimitat del seu estudi.

Els il·lustradors participants són: Dani Gómez, Maria i Punto, Marisa Martinez, Eduard Barrobés, Montse Fortino, Roser Argemí, Anna Bru, Mireia Corcoles, Ei Ramirez, Marina Saez, Marta Cucurella, Craig Mankaian, Juliana Cifuentes, Joan Ramon Buisan, Arcadi Bages, Miquel Manich, Fabrizio bottasso, Elvira Raiminguez, Ermisenda Soy, Pato Mena, Clara Saez, Joan Bricollé, Javigar, Patricia Perez, Mireia Shii, Pau Gassol, Nenen Gimenez, Muntsa Gonzales, Esther Bernal, Jordi Porras, Martí Alcon.

Organitzat desde fa 17 anys pel centre d'expressió plàstica Zig Zag, amb la col.laboració de la llibreria l'Odissea i l'Ajuntament i Omnium Cultural. 

Et pot interessar

Dies 27 i 28 de gener
Font-rubí
Diumenge 28 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 28 de gener, 11h
Vilafranca del Penedès
Del 12 de gener al 18 de febrer
Vilafranca del Penedès
Diumenge 8 d'abril, 10:30h
Vilafranca del Penedès
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida
Diumenge 28 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 17 de febrer, 20:30h
Vilafranca del Penedès