Fires i festes
,
2016
Del 7 al 16 d'octubre
Cal Rubió
Santa Margarida i els Monjos

Festa Major de Cal Rubió

Pels voltants de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, se celebra cada any a Cal Rubió la festa major del poble amb un programa farcit d’activitats per a tots els públics. Els actes s’inicien amb una xerrada-degustació sobre alimentació, a càrrec de Gemma Ros. El dissabte hi ha exhibició aeronàutica i activitats infantils al matí. A la tarda, competicions esportives diverses a la pista i un espectacle de màgia, a càrrec del mag Aizpi, a la Sala; i havaneres i rom crema amb el grup Xató, a la nit.

Diumenge, es fa una nova edició de la concorreguda Bicicletada popular a la Font de Cal Morgades, amb la botifarrada per als socis i participants a l’arribada. A la tarda el Cafè i la Sala acullen el concurs de coques i una exhibició de balls i gimnàstica rítmica, amb Dancing Queen i Júlia i Andrea.

Els actes festius continuen el dia 11 a la nit amb el correfoc pels carrers del poble, amb la participació del Ball de Diables de la Ràpita, els Diables Spantus i el Drac dels Monjos i amb el castell de focs d’artifici, al que seguirà un ball de nit amb el grup Loren.

Dimecres dia 12, festivitat del Pilar, els actes arrencaran amb una missa i el cant dels goigs, a càrrec de la coral Amics de Penyafel i continuaran amb una mostra de motos d’època i l’exhibició folklòrica amb els gegants i balls populars dels Monjos i ball de diables Les Espurnes. Al vespre hi haurà teatre a la Sala.

Els actes festius finalitzen el diumenge 16 amb la IX Caminada popular de Cal Rubió, memorial Alexis Rubió. Podeu consultar el programa de la festa al següent enllaç.

  • imatge de control 1per1