Música
,
2017
Dimarts 26 de desembre, 12:45h
Basílica de Santa Maria
Vilafranca del Penedès

64è Tradicional Concert d'Orgue de Sant Esteve

Jonatan Carbó Casanellas protagonitza el 64è Tradicional Concert d'Orgue de Sant Esteve.

Horari: 

12:45h

Programa: 

Interpretarà un programa ben adient per a l'orgue romàntic-sinfònic de la Basílica de Santa Maria, construit el 1942 per l'orguener barceloní Gaietà Estadella, amb obres de Louis Vierne, César Franck, Max Reger i Cristòfor Taltabull. El concert tindrà una durada aproximada de 40 minuts.

Preu: 

Entrada lliure amb una aportació econòmica voluntària per contribuir al concert i al manteniment de l'orgue i compta amb la col.laboració de la Parròquia de Santa Maria

Fitxa tècnica: 

Jonatan Carbó Casanellas va estudiar orgue al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb la professora Maria Nacy, obtenint el Títol Superior d'Orgue i els Premis d'Honor de Grau Mitjà i Superior. Posteriorment va realitzar estudis de postgrau sobre la música hispànica dels segles XVI a XVIII al Consejo Superior de Investigaciones Científicas de Barcelona amb la professora Montserrat Torrent. També ha ampliat la seva formació en nombrosos cursos d'especialització amb els professors Michael Radulescu, Ludger Lohmann, Daniel Roth, Matteo Imbruno i Bernard Winsemius, entre d'altres.

  • imatge de control 1per1