AGENDA
Activa't
2017
Dies 5 i 6 d'agost, 10:30h
  • Subirats
Castell

Activitat 'Castell de Subirats i vi'

Nova edició de Castell de Subirats & Vi, en aquesta ocasió amb el tast del Brut Nature Castellroig i la visita guiada al Castell de Subirats. 

En el marc del calendari d’activitats i actes dels 1.100 anys del Castell de Subirats, s’han anat fent en cap de setmana determinats maridatges entre la visita guiada al Castell i la degustació d’un vi o d’un cava d’un celler del municipi. Una activitat que combina el coneixement del medi i l’entorn, del seu passat, juntament amb l’acció d’assaborir el resultat de la terra i del treball dels viticultors que cuiden les vinyes per tal que produeixin el millor vi, a partir del qual poder-ne fer cava.

Gaudir d’aquesta activitat vol dir, endinsar-se en les profunditats de la història del castell, al llarg de més de mil anys, en un viatge que no deixa indiferent a ningú. I és que els canvis a tots els nivells que ha sofert el castell, i que ha caracteritzat la seva història aporten una dimensió cultural que permet entendre el present del municipi i de la societat actual, en general. I per descomptat, arrodonit amb la degustació d’un cava produït en aquests terres.

Horari: 

Les visites guiades comencen a les 10:30h i a les 12h, a l’entrada del Santuari de la Mare de Déu de la Font Santa (escales de l’església del Castell de Subirats).

Sinopsi: 

En aquesta ocasió es comptarà amb el celler Castellroig, que està situat a la finca Sabaté i Coca, gairebé a tocar de Sant Sadurní d’Anoia, aquesta finca creix a l’entorn d’una antiga masia del terme, datada del segle XVIII. Aquest és propietat d’una família de viticultors que des de 1885 ha arribat a la quarta generació, procedents de la vall del riu Bitlles. El seu producte és fruït d’una viticultura orgànica i sostenible que preserva la verema manual, que aposta per donar valor a les propietats de la terra i el paisatge on és cultiva. Per tant doncs treballen amb una tradició de vins de terrer per oferir un producte sensible i exclusiu, capaç de satisfer les expectatives més exigents. 

Inscripcions: 

Cal reserva prèvia a l'Oficina de Turisme de Subirats
Tel. 93 899 34 99
info@turismesubirats.cat

Organitza: 

Ajuntament de Subirats
Patronat de Turisme de Subirats

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 15 de desembre, 11h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 10 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 16 de desembre, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 14 al 16 de desembre
Cubelles
Del 23 de novembre al 30 de desembre
Vilafranca del Penedès
Del 16 de desembre al 13 de gener
Avinyonet del Penedès
Del 6 de desembre al 5 de gener
Vilafranca del Penedès
Dissabte 15 de desembre, 11:30h
L'Escala