Música
,
2017
Del 7 al 9 de juliol
Places i carrers del centre
Vilafranca del Penedès

Banc Sabadell Vijazz Penedès

Durant el primer cap de setmana de juliol i al llarg de tres intensos dies, el centre històric de la ciutat es transforma i acull amb els braços oberts a aficionats, experts, curiosos i assidus, a tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de forma gratuïta i a l’aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

Sinopsi: 

Com a festival, el Banc Sabadell Vijazz Penedès s’ha sabut posicionar entre els millors certàmens de música del seu gènere i ha demostrat amb una solvència inqüestionable merèixer-se un lloc entre els principals festivals de jazz d’Europa. La presència en el seu cartell de noms tan reconeguts dins el panorama internacional com Chick Corea, Arturo Sandoval, Maceo Parker, John Scofield, Paquito d’Rivera & Chano Dominguez, Marcus Miller, David Sanborn, Llibert Fortuny o Brandford Marsalis, entre molts d’altres, avalen la seva trajectòria a la qual se li suma al mèrit de ser l’únic festival d’aquesta qualitat que és gratuït. Tot un luxe!

Més enllà dels concerts i dins la Fira de vins, els visitants poden tastar fins a 300 referències de vi i cava procedents d’una quarantena dels millors cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers. Aquest any, el Banc Sabadell Vijazz Penedès ha volgut introduir canvis i incloure elements gastronòmics, oferint una selecció acurada de maridatges (formatges, pernil, anxoves, foie i ostres) i la possibilitat de tastar aquests mateixos productes en estands degudament repartits entre els destinats als vins.

A més a més, hi haurà una zona gastronòmica, amb la presència de restaurants de la zona, on s’oferiran tapes de qualitat pensades expressament per a ser acompanyades amb els vins i caves del Penedès.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès és una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, realitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consorci Penedès Denominació d’Origen i el suport de nombrosos patrocinadors públics i privats, entre els quals destaca com a principal el Banc Sabadell.
 

Programa: 

Organitza: 

Tastavins Penedès

Col·labora: 

Banc Sabadell
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1