AGENDA
Música
2017
Diumenge 17 de setembre, 20h
  • Canyelles
Església de Santa Magdalena

Concert amb Octet de Mendelssohn

L’Octet de Mendelssohn tanca aquest diumenge 17 de setembre el cicle de quatre concerts de música clàssica Cants i Sons a Lluna,  que s’ha fet durant aquest final d’estiu a l’església de Santa Magdalena.

Aquest conjunt, l’Octet de la Camerata Eduard Toldrà, és una formació que neix de l’amistat i l’afinitat musical dels seus membres. Tots ells tenen una trajectòria important en el camp de la música de cambra. En aquesta nova proposta, afronten un repertori ambiciós i poc escoltat. L’octet és una de les formacions de corda més àmplies, molt poc habitual i, per tant, difícil de trobar com a formació estable. Les obres que inclouen en el repertori tenen en comú haver estat escrites originalment per aquesta formació. Aquest concert és una oportunitat per poder escoltar aquestes obres en la seva versió original. El programa que es presenta a Canyelles inclou peces de Mozart i Mendelssohn.

La formació està integrada per quatre violins (Ariadna Padró, Gabriel Coll, Maria Roca i Biel Graells), dues violes (Laia Besalduch i Quim Badia) i dos violoncels (Anna Costa i Amat Santacana).

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de febrer, 22:30h
Lleida
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Joan Rovira
Dissabte 24 de febrer, 23h
Les Borges Blanques
Després de tot
Dissabte 17 de març, 20:30h
Lleida
Piano jazz
Divendres 9 de març, 21h
Lleida
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres
Paggliacci
Dimecres 9 de maig, 21h
Lleida
Violí
Diumenge 25 de febrer, 12h
Tàrrega