Música
,
2017
Dissabte 25 de novembre, 20:30h
Auditori del Vinseum
Vilafranca del Penedès

Concert de Threejay

Threejay ofereixen la seva segona actuació al Jazz Club Vilafranca en dos anys, presentant també el seu segon treball, 'Our Voint of Piew'. Coincideix que aquest és el darrer concert de la presentació d’aquest àlbum, publicat sota el segell del Taller de Músics. ​La formació obre ara una nova etapa amb incorporacions de nous estils a les seves composicions. 

Sinopsi: 

Si a 'Threejay', nom del disc de presentació de la banda, hi trobàvem temes més propers al jazz contemporani, en aquest àlbum el grup incorpora i juga amb nous elements sonors de caràcter electrònic mantenint el color acústic de cada instrument. Hi trobarem influències del rock, l’electrònica, el folk o el pop. Threejay arriba a Vilafranca al final de la gira del seu segon disc, que els ha portat pels alguns dels festivals més rellevants del país i també part de França. El trio es troba en plena forma, amb dos àlbums i un tercer disc a l'horitzó aquest trio no vol deixar a ningú indiferent. La barreja de jazz amb elements del rock, el pop o l'electrònica defineixen a Threejay que oferirà un concert amb peces dels dos primers treballs així com alguna composició inèdita​. 

Preu: 

entrades a 12€ en taquilla, descompte de 2€ per entrada anticipada trucant al 661 335 941, propietaris carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació, amics de Vinseum acreditats, socis Casal Popular de Vilafranca, socis Swing Vilafranca.

Fitxa tècnica: 

Joan Solana, piano
Josep Colls, baix elèctric
Joan Carles Marí, bateria​

Organitza: 

Jazz Club Vilafranca

Col·labora: 

​Aquest concert està patrocinat per Caves Nadal i Torrons García Sirvent, que oferiran un tast de vi X Nadal, Xarel·lo vermell​ i de torrons al finalitzar el concert​.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1