Família
,
2017
Diumenge 20 d'agost, 20:30h
Auditori Pau Casals
El Vendrell

Concert familiar. Brass, Brass, Brass!! Spanish Brass Luur Metalls

La Temporada de concerts d'estiu al Vendrell presenta el grup Spanish Brass Luur Metalls el pròxim diumenge 20 d'agost en un concert familiar a l'Auditori Pau Casals. Amb una trajectòria de més de 25 anys en el món de la música de cambra, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical estatal i internacional.

Al ritme de l'Obertura d''Així va parlar Zarathroustra' del compositor R. Strauss, la Spanish Brass s'endinsa en el seu nou espectacle familiar, 'Brass Brass Brass', amb el qual vol donar a conèixer al públic més jove la sonoritat dels metalls.

Spanish Brass torna a demostrar amb aquest espectacle la riquesa tímbrica i expressiva d'aquesta família "brass", i amb la guia didàctica posa l'accent en la història de cada instrument, la seva fabricació i la seva força expressiva que només el grup sap tan bé plasmar en el escenari.
 
Espectacle recomenat a partir de 5 anys.

Preu: 

Preu: 8€ | 4€ amb descompte

Venda d’entrades: Ticketea, a la taquilla de l’Auditori Pau Casals i a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977665684)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets
Carlos Benetó Grau, trompeta
Juanjo Serna Salvador, trompeta
Manuel Pérez Ortega, trompa
Inda Bonet Manrique, trombó
Sergio Finca Quirós, tuba

Més informació: 

  • imatge de control 1per1