Espectacles
,
2017
Dissabte 30 de setembre, 17h
Castell
Subirats

Espectacle 'Subirats medieval'

El Castell de Subirats acull l’espectacle medieval 'Subirats Medieval' en el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats. El Castell serà l’escenari d’una recreació i espectacle medieval a càrrec de les companyies de teatre Excalibur, “EnObres” (Lavern), La companyia es grata (Can Rossell) i Templers Dosrius.

Horari: 

De 17 a 21h

Sinopsi: 

​El castell i els seus voltants es transformaran per fer-nos viatjar a l’època medieval. Els visitants reviuran les magnífiques històries de cavallers i coneixeran de primera mà les costums, vestits i vida de l’edat mitjana. L’espectacle començarà a les 5 de la tarda i finalitzarà al voltant de les 9 del vespre amb una gran actuació final. Per complementar l’activitat, hi haurà un espai de degustació amb taules i cadires on es podrà sopar, beure o simplement descansar i gaudir de les magnífiques vistes que ofereix el Castell de Subirats. També s’ubicaran en l’entorn del castell parades d’artesans que oferiran els seus productes de proximitat als visitants.

Programa: 

De 17h a 20h | Al recinte medieval del Castell de Subirats. Entrada i espectacles gratuïts. 

Durant tota la tarda | Fira medieval d’artesania, menjar i cava
Hi haurà la taberna, a la terrasseta del castell, on es faran menjars i se serviran begudes.

Espectacles: 

- Lluites i conspiracions a la plaça del castell,  a càrrec de la companyia EXCALIBUR, especialista en lluites medievals.
- Campament Templer a la Zona del fosar. Demostracions i acció ambientada a l’edat mitjana.
- Llegendes de Mir Geribert, basades en els contes recollits per en Bienve Moya, al Baluard del Castell.
- Visites guiades a la muralla interior del recinte.
- Viatge al temps de Mir Geribert, un recorregunt teatralitzat per l’interior del castell a càrrec de les companyies En Obres de Lavern i La companyia es Grata de Can Rossell.

Preu: 

Gratuït

  • imatge de control 1per1