AGENDA
Arts
2017
Del 16 de setembre al 22 d'octubre
  • Sant Pere de Riudebitlles
Diversos espais

Exposició 'Camí privat', de Jaume Amigó

Recorregut per la trajectòria artística de Jaume Amigó a Riudebitlles. Dibuix, pintura, escultura, ceràmica, gravat i instal·lacions. Amigó mostra per primera vegada “Les llibretes: El viartge del gest”, una selecció de quaderns d’apunts que ha anat confeccionant al llarg de la seva trajectòria, i escampa el seu treball, en diferents tècniques i disciplines, per diversos espais del municipi. Pintor, escultor, gravador i continuador de la tècnica ancestral del raku, el treball d’Amigó (Barcelona, 1963) es caracteritza per un refinat llenguatge jeroglífic, de línies i formes senzilles, inspirades en utensilis quotidians o en la pròpia natura, com ara els núvols i les flors.

Horari: 

A fi de poder veure millor les instal·lacions de llum de Jaume Amigó, s'ha modificat l'horari d'obertura de l'exposició Camí privat, a Riudebitlles, que es pot visitar els dissabtes de 7 a 9 del vespre en els espais següents:

- Espai Satan (carrer Nou, 29)
- Casal dels Marquesos (carrer Major, 40)
- Molí de cal Ròmul (carrer de Baix, 2)
- Molí de cal Xerta (carrer de Baix, 32)
- HD Riudebitlles (carrer de Baix, 33)
- Hort de cal Querol (carrer de Baix, 34). La instal·lació de l’hort de cal Querol s’il·lumina cada dia de 9 a 10 del vespre.
 

Inauguració: 

Dissabte 16 de setembre, 19:30h

Programa: 

Espais expositius: HD Riudebitlles - art i allotjament (carrer de Baix, 33) "Les llibretes: el llenguatge del gest". Exposició de llibretes d'apunts Molí de cal Xerta (carrer de Baix, 32) Instal·lació Dies de pluja. Tokyo. Escultura L’estret camí. Pintura Molí de cal Ròmul (carrer de Baix, 2) Elogi de l’ombra Flor Casal dels Marquesos (carrer Major, 40) Suite Biwako. Gravats Nenúfar vermell Espai Satan (carrer Nou, 29) L’estret camí. Hort de cal Querol (carrer de Baix, 34) Nenúfar blanc. Instal·lació.

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Visites concertades: Escoles Velles (escolesvelles@gmail.com) i HD Riudebitlles (info@hdriudebitlles.com).

Organitza: 

HD Riudebitlles

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 10 de març, 19h
Vilafranca del Penedès
Dimarts 27 de febrer, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 25 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 7 d'octubre al 28 de febrer
Santa Margarida i els Monjos
Del 23 de febrer al 2 d'abril
Torroella de Montgrí
Divendres 23 de febrer, 19h
Platja d'Aro
Del 23 de febrer al 3 de juny
L'Escala
Polsindigo
Divendres 23 de febrer, 21h
Vilanova i la Geltrú