Arts
,
2017
Del 17 de novembre al 7 de gener
Aula de Cultura Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Natura' de Pilar Gil

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull una mostra molt singular de 'Natura' de Pilar Gil, una artista amant de la naturalesa i la fotografia resident a Sant Pere de Ribes.

Horari: 

de dijous a dissabte de 18h a 20h. Diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.

Inauguració: 

Divendres 17 de novembre, 19:30h amb copa de cava

Sinopsi: 

La mostra aplega uns 35 quadres de composicions florals naturals tractades mitjançant un procés únic de liofilització i tintatge que l’artista va desenvolupar i que permet garantir la seva total conservació al llarg dels temps, sense perdre el color ni la textura. El resultat és una veritable obra d’art per excel·lència. L’exposició s’inaugura aquest divendres 17 de novembre a les 19h30 i ofereix cava als assistents, per gentilesa de Molí Parellada.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Pilar Gil va començar el seu camí artístic a través del dibuix, on expressava i abocava el seus sentiments. Seguidament, va passar al color de la pintura a l’oli, fins que va cercar una forma d’expressió que superés la bellesa dels colors que la pintura oferia. Amb l’art floral va trobar un equilibri estètic entre la força natural i la combinació cromàtica que va saber implementar d’una forma excel·lent i on va desenvolupar un procés únic que li permet treballar amb volum tot garantint que la planta natural sigui perdurable i inalterable al llarg dels anys. Aquesta tècnica l’ha convertida en artista referent dins d’aquest món.

Organitza: 

Fundació Pinnae

  • imatge de control 1per1