Arts
,
2017
Del 22 de setembre al 29 d'octubre
Sala dels Trinitaris
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Silenci's'

El contingut d'aquesta obra col·lectiva en la que hi participen sis artistes plàstics és una aproximació al concepte de silenci utilitzant tècniques artístiques que van des de la fotografia fins a la instal·lació i el vídeo art. Els artistes que formen part d'aquest projecte són: Jordi Tolosa, Albert Bayona, Carme Garolera, Ricard Aymar, Ignasi Villares i Félix Blume. 

Horari: 

De dimecres a dissabtes de 17 a 20h
Diumenges i festius de 18 a 20h

Inauguració: 

Divendres 22 de setembre, 20h

Comissariada per: 

Jordi Tolosa

Sinopsi: 

El projecte expositiu està estructurat en 5 espais que contemplen el silenci des de diferents vessants:
* Els espais físics. El silenci com a buit. El silenci des d'un vessant físic i corpori, parlar d'aquest “tall” entre el so i el no so. Entre el so i el silenci.
* El silenci de la natura. L'espai –territori- versus l'individu. La mirada a l'exterior i la contemplació del paisatge sense la presència de l'ésser humà. La potència del buit com a generador.
* El silenci individual. La remor constant i única del mateix individu, amb l'atenció posada en el més profund i essencial del cervell com a òrgan generador.
* La societat. El llenguatge i el silenci com a elements vertebradors del pensament, la cultura i l'art.
* El silenci de la mort. El buit, l'absència i la pèrdua. El final de la vida i la relació amb el que roman. El silenci com a element d'inici i final.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1