Activa't
,
2017
Dies 28 i 29 de desembre
Museu Pau Casals
Sant Salvador i El Vendrell

Jornada de Portes Obertes al Museu Pau Casals

Coincidint amb el 141è aniversari del naixement de Pau Casals, el museu dedicat al famós violoncel·lista organitza una jornada de portes obertes tant per dijous 28 com per divendres 29 de desembre, dia del naixement de Pau Casals, amb l’horari de visites habitual en temporada d’hivern del museu.

Alhora, i per complementar l’oferta, s’han programat diverses activitats per a ambdues jornades.

Horari: 

Matins de 10 a 14h i tardes de 16h a 18h

Programa: 

Dijous 28 de desembre

12h | Visita teatralitzada, on descobrireu la història de Sant Salvador i de la Vil·la Casals de la mà del Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals.
Una visita pensada per a tots els públics que ens apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals.

17:30h | Visita guiada de la mà dels guies especialitzats del museu, que faran que a ningú se li escapi cap detall de la història de Pau Casals i de la seva casa d’estuieg.

Divendres 29 de desembre

11h | Visita guiada de la mà dels guies especialitzats del museu, que faran que a ningú se li escapi cap detall de la història de Pau Casals i de la seva casa d’estuieg.

12h | Taller musical familiar, 'El Trencanous' de Txaikovski

19:30h | Concert de Mireia Tarragó (soprano) i Marina Pelfort al piano, que interpretaran peces de E. Toldrà, F. Mompou, P. Casals i també nadales tradicionals. A la Sala de la Música

Preu: 

Les activitats són gratuïtes excepte el taller familiar 'El Trencanous que té un preu de 3€ pels infants i 5€ pels adults.

Per a totes però cal reserva prèvia ja que l'aforament és limitat. Reserves al 977684276 o enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org

  • imatge de control 1per1