Menjar i beure
,
2017
Dissabte 21 d'octubre, de 19 a 22h
Obrador de Xerigots
Vilafranca del Penedès

La Xerigotada: Barra lliure de formatges, vins i cultura

Després de l’èxit de l’any passat, enguany es torna a organitzar la Xerigotada, un vespre carregat de cultura i gastronomia en un indret molt especial: l’Obrador de Xerigots, situat en una antiga nau del segle XIX del carrer Comerç de Vilafranca. Serà dissabte, 21 d’octubre, de 19 a 22h, i la festa coincideix amb el 6è aniversari de Xerigots.

La proposta és doncs gaudir d’una àmplia selecció de formatges de tot el món, alguns dels quals afinats per l’ocasió, així com tastar vins de cellers catalans amb la presència dels seus responsables.

Durant la festa, es podrà visitar els cups subterranis on s’afinen els formatges, cups on antigament s’havia emmagatzemat vi i que reuneixen les condicions idònies per acabar de madurar i perfilar els formatges. La visita, a més, serà especial, perquè es podrà gaudir d’una perfomance poètica amb l’actor Jaume Montané que, en l’atmosfera especial dels cubs subterranis, de ben segur emocionarà als assistents. La música la posarà el duet Petits Sons, guitarra i veu amb versions en acústic cançons de música pop i rock.

L'entrada a la Xerigotada té un preu de 30€ (25€ per als membres del Club Xerigots) i inclou, a més del concert, la perfomance cultural i la visita als cups, una barra lliure de formatges artesans i d'una àmplia selecció de vins.

Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma d'Enoturisme Penedès, a Ticketea o físicament la botiga Xerigots Vilafranca.  

 

  • imatge de control 1per1