AGENDA
Música
concert, Animal, Slàvia, Garrigues, Les Borges Blanques, música, Surtdecasa Ponent, 2016
2017
Dijous 20 de juliol, 22:30h
  • Sant Sadurní d'Anoia
Pati de l'Índex

L'Istiu. Concert d'Animal

Amb l’arribada de l’estiu, del bon temps i de la calor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza la vint-i-novena edició del programa L'Istiu, un cicle d’espectacles a l’aire lliure adreçat a la gent jove del municipi que té lloc al pati de l’Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol. 

Animal ens presenta 'Més enllà de les paraules', una barreja de sonoritats íntimes i contundents amb aires de pop, folk americà, reggae, soul i mestissatge. Animal és l’indiscutible grup revelació del 2016. En el seu primer any de vida ha actuat en els principals festivals i festes dels Països Catalans, com el Clownia Festival, el Festival Strenes, el Guitar Fest BCN, el Cruïlla Festival, l’Acampada Jove, el Canet Rock, l’Acústica de Figueres, el Festivern del País Valencià, el Bioritme, l’Anòlia d’Igualada, La Mercè de Barcelona, les Fires de Sant Narcís de Girona, la Festa Major de Lleida i un llarg etcètera que suma la vertiginosa i excepcional xifra de més de 100 concerts de debut amb gran èxit de públic.

Els seus singles, com “Només amb tu”, han estat capaços d’arribar en pocs mesos de vida als números u de les llistes de les ràdios musicals catalanes i d’assolir rècords, parlant de milions, de visualitzacions a les xarxes. Animal ha arribat per a quedar-se i aquest 2017 confeccionarà la gira de comiat del seu primer disc, 'Més enllà de les paraules' (Halley Records, 2016), que ha esdevingut un primer llançament extraordinari i sense precedents. 

Entrada gratuïta.

Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia - Regidoria de Joventut
Tel. 93 891 33 20
joventut@santsadurni.cat
Amb el suport de: Diputació de Barcelona i Consell Comarcal Alt Penedès
Hi col·laboren: Casal Popular El Carràs, Agrupament Escolta i Guia Sant Sadurní i Tabalots Timbalers 

Et pot interessar

II JazzConcabella 2018
Del 10 de febrer al 29 d'abril
Els Plans de Sió
Diumenge 4 de març, 18h
Palamós
Dilluns 23 d'abril, 17h
Sant Pere de Riudebitlles
Diumenge 25 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Vermut torero
Diumenge 4 de març, 12h
Lleida
Diumenge 18 de març, 18h
El Vendrell
Joan Rovira
Dissabte 24 de febrer, 23h
Les Borges Blanques