Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Tornen els maridatges musicals que organitzem amb el Col·lectiu Terra i Taula i els Músics del Baix Pendès. Una experiència única en el marc incomparable dels jardins del Museu.
El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès Terra i Taula i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats, una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Uns tasts especials, creats per l’ocasió de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Forum.
Aquest any tots els plats estan inspirants en la garrofa, aquest ingredient tant típic del Baix Penedès i que el Col·lectiu Terra i Taula sempre ha reivindicat.
Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també del maridatge el conjunt musical Et-Co* un projecte “exploratiu” de World Music de Sonia Linares Berroy (Veu/Guitarra), David Chueca Folch (Guitarra), Antonio Leon (Baix) i Mariano Valera (Percussió) en una proposta que busca una trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies y psicodèliques.
Amb el seu primer disc, "Liberto!", (Marlee Re-cords, 2014) Et-Co* ha recorregut espais emblemàtics com el Mercat de les Flors, el Teatre Sant Andreu i l'Auditori de Calafell. Entre els premis i dsitincionan que tenen, hi ha el 2n premi de la Fira de la Música de Cardedeu 2014, el lloc de 3s finalistes D.O Tarragona 2015, el Premi Track Baix Penedès 2015 i la selecció per la convocatòria SGAE +100 Autor 2015. Actualment estan desenvolupant el seu 2n treball discogràfic, PRiMe.
Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.
De 20h a 21:30h
20€
Places limitades. Cal fer reserva prèvia al 977 684 276 o al c/e museu@paucasals.org
PLACES EXHAURIDES
paucasals.org