Menjar i beure
,
2017
Dijous 3 d'agost, 20h
Jardins de Vil·la Casals
Sant Salvador

Maridatges musicals

Tornen els maridatges musicals que organitzem amb el Col·lectiu Terra i Taula i els Músics del Baix Pendès. Una experiència única en el marc incomparable dels jardins del Museu.

El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès Terra i Taula i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats, una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Uns tasts especials, creats per l’ocasió de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Forum.

Aquest any tots els plats estan inspirants en la garrofa, aquest ingredient tant típic del Baix Penedès i que el Col·lectiu Terra i Taula sempre ha reivindicat.

Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també del maridatge el conjunt musical Et-Co* un projecte “exploratiu” de World Music de Sonia Linares Berroy (Veu/Guitarra), David Chueca Folch (Guitarra), Antonio Leon (Baix) i Mariano Valera (Percussió) en una proposta que busca una trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies y psicodèliques.

Amb el seu primer disc, "Liberto!", (Marlee Re-cords, 2014) Et-Co* ha recorregut espais emblemàtics com el Mercat de les Flors, el Teatre Sant Andreu i l'Auditori de Calafell. Entre els premis i dsitincionan que tenen, hi ha el 2n premi de la Fira de la Música de Cardedeu 2014, el lloc de 3s finalistes D.O Tarragona 2015, el Premi Track Baix Penedès 2015 i la selecció per la convocatòria SGAE +100 Autor 2015. Actualment estan desenvolupant el seu 2n treball discogràfic, PRiMe.

Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.

Horari: 

De 20h a 21:30h

Preu: 

20€

Inscripcions: 

Places limitades. Cal fer reserva prèvia al 977 684 276 o al c/e museu@paucasals.org

PLACES EXHAURIDES

Més informació: 

  • imatge de control 1per1