Espectacles
,
2017
Dissabte 29 de juliol, 20h
Diversos espais
Sant Pere de Riudebitlles

Mitjó

Aquest any, el Mitjó, Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles, celebra una edició concentrada, en un sol vespre- nit, on oferirà el bo i millor d’algunes de les companyies que han passat pel festival en els seus 6 anys de vida. El col·lectiu que organitza el festival s´ha ampliat i ha dedicat part de l’energia a ajustar tots els nous engranatges, amb ganes d’ un futur Mitjó d’alta volada.

Sinopsi: 

​Aquest any ofereixen la versió més íntima i recollida del Mitjó, un homenatge a totes les edicions passades, i fins i tot una tornada al punt de partida, amb espais més íntims i espectacles de petit format.

Programa: 

20:00h | Plaça de l'Església. Per aclamació popular torna JAM, un clown que ha voltat per tot el món, generant una complicitat immediata amb els espectadors. Aquesta vegada presenta 'El Mêtre', un espectacle amb elements molt senzills i on el joc, la imaginació, la tendresa i el riure són els ingredients principals.

19:45 | 21:00 | 22:00h | Cal Xerta. Inaugurant un dels espais d’un antic molí paperer recentment restaurat, Cal Xerta, hi haurà una parella de circ, la companyia Madame Gaüc, que està formant-se i treballant a Rotterdam. Presenten 'Fil', una peça que barreja el circ i la dansa, un treball poètic, delicat i suggerent.

21:00h | Plaça de l'Església. El tradicional taller de pintura del Mitjó aquesta vegada també es transforma de mans de la il·lustradora Mercè Galí, que conduirà amb entusiasme i mirada de nena per camins plens d’imaginació.

22:30h | Plaça de l'Església. L’espectacle de titelles d’enguany està acabat de cuinar a foc lent i amb forn de llenya per Sola&Tully, una companyia de titelles que mima els seus espectacles i personatges. Aquesta vegada presenten un espectacle sense text, amb titelles fent circ a la vella usança.

​23:30h | Plaça de l'Església. La banda sonora la posen Corcs, una bateria i un orgue hammond inspirats en la música dels anys 60 i 70. Un so fresc, energètic i molt ballable, un espectacle que no deixa indiferent a ningú. Una edició condensada d’aquesta mostra de titelles que, com ja va sent habitual ens proposa un espai de trobada proper i refrescant, en un ambient festiu i familiar.

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Col·lectiu Mitjó

Col·labora: 

Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles

Més informació: 

  • imatge de control 1per1