Entorn
,
2017
Dies 21 i 22 d'octubre
Museu Pau Casals
Sant Salvador i El Vendrell

Portes obertes al Museu Pau Casals

El proper dia 22 d’octubre, es commemora el 44è aniversari de la mort de Pau Casals, motiu pel qual el Museu Pau Casals ha organitzat diversos actes durant aquell cap de setmana.

En primer lloc, el dissabte dia 21 d’octubre de 10 a 14h i de 16 a 19h, i el diumenge dia 22 de 10 a 14h, tots els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig del famós violoncel·lista, ara convertida en un modern i agradable museu, podran gaudir de l’entrada gratuïta.

A més a més, el Museu Pau Casals ha programat una activitat pensada per a tots els públics per tal d’apropar i donar l’oportunitat de conèixer més profundament la figura de Pau Casals, a través d’una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador de Sant ­Salvador i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. Dos simpàtics personatges que ens descobriran la faceta més humana del Mestre, explicant anècdotes i històries curioses de les seves estades a la seva casa d’estiueig de Sant Salvador.

La visita teatralitzada està programada pel diumenge dia 22 d’octubre a les 12h del migdia.

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

Places limitades. cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977684276 o bé enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org

  • imatge de control 1per1