Fires i festes
,
2017
Dissabte 6 de gener, 18:30h
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

Quinto de Nadal

El Quinto de Nadal, altrament dit Quina, ve a ser un joc antecessor del Bingo, popular a moltes comarques catalanes, en el qual els números es canten amb dites o acudits locals i els premis són lots de productes de comerços i establiments de la vila i comarca.

Horari: 

18:30h

Sinopsi: 

Després de l’experiència de l’any passat, que va ser el primer en ampliar a dos dies la celeració del Quinto en els quals van participar més de 600 persones, enguany han decidit tornar a fer doble jornada per tal de repartir els més de 500 regals dels 150 comerços col.laboradors en els 18 lots que es jugaran. Any rera any, el nombre de comerços i regals va en augment i sembla que el Quinto va arrelant com una tradició més de l’època de Nadal.

El llistat de regals és ben divers. Inclou sopars, caixes de caves i vins, degustacions, productes ecològics, quadres d'artistes locals, llibres dedicats pels mateixos autors, alimentació, roba i complementes, entrades per espectacles, i un llarg etcètera que podreu trobar a la seva web.

Programa: 

Per aquells i aquelles a qui la sort del joc no els acompanyi, poden provar sort al concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #QuintoVila17 .  
Un cop acabat el Quinto que s'allargarà fins el vespre amb possibilitat de poder sopar, la nit s'allargarà amb DJs per acabar d'amenitzar la festa amb DJ Jordi Rivas el dia 25 i la Nit de Reines el dia 6 amb les DJs Malandras.

Organitza: 

Casal Popular de Vilafranca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1