Arts
,
2017
Divendres 1 de desembre, 19:30h
Sala Zazie
Vilafranca del Penedès

Rebrot del #Most2017 'Nuestra vida en la Borgoña'

El Most rebrota el primer cap de setmana de desembre amb projeccions pendents al Priorat i al Penedès.

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava rebrota enguany a inicis de desembre. La situació política del país va fer modificar algunes de les sessions previstes al Penedès i al Priorat entre el 2 i el 12 de novembre i ara el festival recupera les sessions ajornades i hi suma noves propostes.

Com a novetat en la programació, hi destaquen quatre sessions a la Sala Zazie de Cineclub Vilafranca de la pel·lícula francesa 'Nuestra vida en la Borgoña' ('Ce qui nous lie') del director Cédric Klapisch. Estrenada aquest novembre a l'estat espanyol, passarà pel rebrot del Most els dies 1, 2, 3 i 6 de desembre.

En Jean torna a la seva Borgonya natal deu anys després d'haver marxat a voltar món davant la imminent mort del seu pare. El retrobament amb els seus germans Juliette i Jérémie s'intensificarà encara més amb l'arribada de la verema que atraparà en Jean a la seva Borgonya, la família, la terra i el vi, unes relacions que recuperen fraternitat i es reinventen amb el pas de les estacions. Un any a la Borgonya en què els tres germans evolucionaran com ho fan els seus vins.

La primera sessió de 'Nuestra vida en la Borgoña' el divendres 1 de desembre acabarà amb un tast de vins de Can Bas.

  • imatge de control 1per1