Espectacles
,
2017
Divendres 22 de desembre, 21h
Sala Multicultural
Canyelles

Representació dels Pastorets

La representació dels Pastorets torna aquest Nadal a Canyelles de la mà del G.A.T. (Grup de Teatre Amateur de Canyelles), que fa tres anys va fer una aposta per recuperar aquesta tradició que s’havia perdut al municipi. El grup presenta enguany una proposta carregada de novetats, la principal de les quals és la representació, per primera vegada, d’Els Pastorets de Canyelles. Serà els dies 22 i 23 de desembre, a les nou del vespre, a la Sala Multicultural.

Horari: 

21h

Sinopsi: 

Tot i que el que es porta a escena és una versió reduïda (d’una hora i mitja aproximadament) del text tradicional de Josep Maria Folch i Torres, enguany s’ha adaptat a localitzacions canyellenques. Després de tres anys, la representació  fa un pas endavant, evoluciona i el poble es fa seus els Pastorets, recreant durant la representació alguns escenaris del poble molt coneguts per tots els canyellencs, localitzacions del seu patrimoni històric, com espais i cases que el públic podrà identificar fàcilment, com és el cas de Cal Plats i Olles, Cal Siscu o el Collet, entre d’altres, explica Oriol Freixenet, membre del GAT i director d’Els Pastorets de Canyelles.

El GAT proposa enguany uns Pastorets totalment canyellencs, on, tot i respectar el text base de Folch i Torres, tampoc no hi faltaran les pinzellades còmiques i divertides que caracteritzen les representacions dels Pastorets arreu.

  • imatge de control 1per1