Menjar i beure
,
2017
Dimecres 20 de desembre, 20:30h
Taverna de Vinseum
Vilafranca del Penedès

Tastem els vins de les Biblioteques amb DO

VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, se suma al projecte Biblioteques amb DO oferint, mes a mes, una degustació de vins i caves dels cellers que col·laboren amb cadascuna de les biblioteques, maridant-los amb platets gastronòmics característics de les comarques que pertanyen a cadascuna de les diferents denominacions d'origen catalanes.

Oferim un tast maridat amb productes de la zona de forma mensual. En principi sempre serà el tercer dimecres del mes. Cada mes es farà un repàs a una de les diferents denominacions d'origen catalanes, de manera que els tastos mai seran iguals. Aquest mes toca la DO Tarragona.

Horari: 

20:30h

Sinopsi: 

Al llarg de 2017 té lloc la cinquena edició de “Biblioteques amb DO”: 53 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acostaran la cultura del vi a través de la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals oferint una àmplia proposta de serveis d’informació i d’activitats per a tots els públics

Preu: 

Públic general 12€
Amics de VINSEUM i usuaris de les Biblioteques 10€

Inscripcions: 

Places limitades: Reserves a 93 890 05 82 o enviant un missatge a vinseum@vinseum.cat

Més informació: 

  • imatge de control 1per1